Sommerfest i Oslo

Sommerfester er like vanlige som julebord for å markere slutten på sesongen, bare mindre omtalt. Dessuten egner vår lokalisering seg utmerket for alle typer private festligheter.

Idyllisk

Det er få steder som er så idylliske som den fantastiske naturen og de flotte omgivelsene til Highjump Event. Stensrudvannet ligger beskjedne 300 meter unna og inviterer til strandaktiviteter, mens klatreparken, paintball-banene og 5-kamp-aktivitetene foregår i et harmonisk skogområde, alt sammen kun 15 minutter unna Oslo sentrum!

Det finnes ikke dårlig vær…

Og ikke engang dårlige klær når sommerfesten holdes hos Highjump Event. Noen synes det er minst like gøy med paintball i søla, mens andre foretrekker å beholde penskjorten på og gå direkte inn i et festtelt. Der kan alle spise og drikke i ly for vær og vind. Ingen skal fryse heller; vi sørger for at temperaturen alltid er behagelig.

Tips: Hva med å kombinere konferansen med en sommerfest etterpå?

Grillmat hører sommerfesten til

Ingen sommerfest uten grillmat og iskald drikke. Når den liflige duften av nygrillet indrefilet brer seg utover er det ingen tvil om at sommerfesten er på god vei til å bli en av tidenes beste. Maten smaker ekstra godt for dem som kommer tilbake fra noen av våre mange aktiviteter.

sommerfest Oslo
sommerfest Oslo

Sommerfest kan også være teambygging

Medarbeiderne behøver ikke nødvendigvis å ta helt av på paintball-banen, eller drive adrenalin-nivået til topps på klatrebanen. Vi setter gjerne sammen roligere aktiviteter. 5-kamp kombineres ofte med stort hell sammen med sommerfest.

Teambuilding styrker samholdet ved at grupper jobber mot felles mål. Alle har noe å bidra med underveis, og ikke minst nok av morsomme ting å snakke om under middagen etterpå.

Planlegg sommerfesten med oss

En sommerfest blir det du gjør den til. Ring oss på  22 44 47 00 for å lufte noen idéer om hvordan vi kan hjelpe deg med å stelle til tidenes sommerfest.