+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Utdrikningslag

Det er en ærefull men stressende oppgave å være forlover. Som hovedansvarlig for utdrikningslaget må man organisere overraskende og hyggelige aktiviteter, helst fra morgen til kveld.Utdrikningslag

Highjump hjelper deg gjennom denne minneverdige dagen.

Mange aktivitetspakker for utdrikningslag

Våre aktiviteter for utdrikningslag passer like godt for kvinnelige og mannlige deltakere. Vi tilpasser aktivitetene til hver enkelt gruppe slik at alle kan delta. Noen øvelser er mer fysisk krevende enn andre. Alle som har vært hos oss skal dra hjem igjen med en følelse av at de har hatt det kjempegøy.

Vi har rolige aktiviteter i form av 5-kamp, 7-kamp og 10-kamp for dem som foretrekker det. Her blir det mange muligheter til å kose seg og le mye sammen.

Det mest populære valget for utdrikningslag er vår Combo-pakke. Den er rimelig og lar utdrikningslaget prøve seg på både taubaneklatring og paintball; det beste fra begge verdener. Adrenalinet flyter fritt i tre timer, og skjerper appetitten betraktelig før grillmaten serveres.

UtdrikningslagMat og drikke til utdrikningslaget

Det ligger i navnet at det skal være nok av drikke til den gifteklare og resten av følget. Vi sørger for at dette er tilgjengelig i baren til hyggelige priser.

Dessuten vet vi godt hvor sulten en blir av noen timers aktivitet i tau- og paintball-baner. Derfor serverer vi også nydelige grilltallerkener med marinert indrefilet av svin, grillede grønnsaker, potetsalat og brød straks aktivitetene er over. Grilltallerken må bestilles på forhånd.

Overnatting

Legg hele dagen – og natten – til Highjumps naturskjønne område. Vi har tre lavvoer med egne terrasser som egner seg utmerket for overnatting. Dermed er faktisk hele utdrikningslaget ferdig organisert med aktiviteter, mat, drikke og et sted å tilbringe natten.

Utdrikningslag tips

Det er mye å huske på når utdrikningslag skal arrangeres. Her er våre nyttigste utdrikningslag-tips:

  1. Start tidlig! UtdrikningslagUtdrikningslaget bør være 1-5 uker før bryllupet. Jo tidligere du finner ut hvem som har anledning til å komme når, og hvilke dager som er ledige hos Highjump, desto bedre er det.
  2. Idémyldring Samle deltakerne for et uformelt møte hvor alle kan bidra med idéer og tilbakemeldinger.
  3. Delegering De fleste ønsker å kunne hjelpe til, og det letter din bør som arrangementsansvarlig.
  4. Transport Dersom enkelte ikke drikker alkohol kan dette løse seg selv. Hvis det ikke er sjåfører tilgjengelig må limousine eller minibuss bestilles.
  5. Agenda for dagen Det kan være aktuelt med en plan om hva som skal skje time for time hele dagen. Skal den gifteklare vekkes om morgenen og bortføres til Highjump? Skal dere gjøre noe annet tidligere på dagen før dere tar turen til oss? Dere kan for eksempel forberede spørreleker for middagen hos Highjump.
  6. Vær kreativ! Finn på små overraskelser gjennom hele dagen. Hva med å invitere en gammel bekjent som dukker uanmeldt opp på paintball-banen, ugjenkjennelig med maske på?

Kontakt oss om utdrikningslag

Utdrikningslaget er et minne for livet. Ring oss på +47 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan hjelpe til med å arrangere tidenes beste utdrikningslag.