+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Event

Highjump Event har arrangert ulike typer tilstelninger i godt over ti år. Våre paintball-baner dekker et stort og naturskjønt område. Der legger vi til rette for alt fra barnebursdager til utdrikningslag og teambuilding.

EventEvents av alle slag

Mange bedrifter finner veien til oss når de vil ha et kick-off med fart i, eller en litt roligere sommerfest med 5-kamp. Vi har ikke bare fester å by på, til tross for at vi tør påstå at vi arrangerer et av Norges heftigste julebord. Våre lokaler egner seg også for konferanser og andre aktiviteter.

Og glem ikke at en paintball-bursdag fint kan kombineres med en tur i klatreparken!

Gjennom årene har vi lært utrolig mye og blitt skikkelig gode på å skreddersy events, om vi skal være så freidige å skryte av oss selv. Og det skal man jo være av og til. Vi håndterer sammenkomster for de største firmaene her i landet, men synes også det er gøy med små grupper som har slått seg sammen for et slag på paintball-banen.

Event-listen

Vi tilbyr følgende events for selskap av alle størrelser:

  • Kick off Event– Gjør dere klare for en pangstart på sesongen med en kick off hos Highjump Event. Vi syr sammen alt fra et rolig arrangement til et som er sprengfylt av adrenalin.
  • Teambuilding – Man bør ikke undervurdere hvor viktig det er å styrke lagfølelsen i en bedrift. Ta en telefon til oss på +47 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi best kan tilpasse en event-pakke for ditt vinnerlag.
  • Sommerfest – Det er aldri feil med en fest om sommeren, uansett om det er noe som skal markeres eller ikke. Hva med å samle sammen familie og venner som man ser altfor sjeldent til en fest hos Highjump Event? Det blir akkurat så fysisk aktivt som dere selv vil ha det, og vi serverer mat og drikke i storteltet til hele gjengen.
  • Firmafest – På firmafesten behøver dere ikke nødvendigvis å arbeide sammen mot et felles mål. Her kan det være alle mot alle på paintball-banen, så kan lagånden komme etterpå med felles nytelse av grillmat og drikke når alle har rast fra seg i et par timer.
  • Konferanse – Det er ikke bare fest og fjas hos Highjump Event. Vi arrangerer faktisk også konferanser. Storteltet egner seg utmerket for større grupper som for eksempel skal delta på kurs. Mat og drikke serveres naturligvis også etter deres preferanser.
  • EventBarnebursdag – Paintball barnebursdag er en legendarisk måte å markere fødselsdager på, uansett om barnet 11, 30 eller 50 år gammelt. Vi tilpasser aktivitetene til alle aldersgrupper.
  • Aktiviteter – Apropos aktiviteter. Vi har svært mange av dem. Ta en titt på aktivitet-siden for en komplett oversikt.
  • Julebord – Hos oss varer sesongen hele året. Hvis dere vil spille paintball i tykt snødrev, så graver gjerne frem en labyrint med snøhindre for dere – og serverer julemat etterpå. Eller dere kan droppe uteaktivitetene og gå rett til bespisningen i en godt oppvarmet lavvo. 

Kontakt oss om events

Vi ser frem til å høre om hva slags event du kunne tenke deg å arrangere. Ta en telefon til +47 22 44 47 00 for en uforpliktende idémyldring om hva som kunne vært gøy for akkurat deg og ditt selskap.