JULEBORD

Julebordsfeiring hvor ingen blir borte i bymylderet

Vi har lange tradisjoner for julebord her i Norge. Julebordet kan faktisk spores helt tilbake til middelalderen, da det var vanlig å la maten stå fremme i julen, slik at fattige og omstreifere kunne forsyne seg. I moderne tid har imidlertid julebordet fått et noe annet innhold.

Et annerledes julebord

Highjump Events tilbyr et julebord utenom det vanlige. Joda, det vil fortsatt serveres mer enn nok av god mat og drikke, men atmosfæren vil være en helt annen enn det man er vant til fra andre julebord. Vårt julebord foregår midt ute i naturen. Vi kan ikke tenke oss en koseligere plass å tilbringe kvalitetstid med kollegaer og venner om vinteren enn i en lun lavvo. Den sprakende ilden midt i lavvoen skaper en unik stemning.

Lavvoene passer best for grupper på 30 – 100 deltakere.

Julemat til julebord i Oslo

3-retters middag

Vi serverer tre velsmakende juleretter til selskapet. Tente lys og hvite linduker hører naturligvis med. Julebordet arrangeres i større lokaler for mer tallrike grupper, og for dem som foretrekker festsaler fremfor lavvoer. Festsalen egner seg for 50 – 200 deltakere

Julebord party

Aktiviteter

Som alltid hos Highjump Events er det både mulig og anbefalt å legge opp til noen aktiviteter og leker for gjestene. Vi ser daglig hvordan stemningen løftes og gode minner skapes når folk blir aktivt involvert i festlighetene.

DJ til julebord i Oslo

Underholdning

Underholdningen er en like naturlig del av et julebord som maten og drikken. Vi har opparbeidet et stort nettverk av kontakter i underholdningsbransjen og sørger for live musikk, dersom det er ønskelig. Vi ordner også gjerne med både DJ og lydanlegg.

Julebord i Lavvo
Julebord Oslo
Annerledes julebord

For øvrig er vi alltid fleksible når det kommer til å tilpasse arrangementet slik nettopp deres selskap ønsker det. Highjump Events har over 15 års erfaring med å kombinere julebord, morsomme aktiviteter og underholdning.

Kontakt oss om julebord

Det er mye å tenke på når et julebord skal organiseres. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Ta en telefon til  22 44 47 00 for en prat om hvilke idéer du har rundt ditt firmas julebord. Men vær tidlig ute; datoene for julebord blir raskt fullbooket.