Kick off i Oslo

Ingenting skaper samhold som å se sine medarbeidere, og ikke minst sjefen selv, stå med skjelvende ben på toppen av en høy påle.

Mer enn sesongstart

Et kick-off behøver ikke å begrense seg til starten på sesongen. Kick-off kan like gjerne markere en ny begynnelse etter omorganiseringen, feiring av nyansatte eller dem som har vært i firmaet et rundt antall år. Eller hva med å ta sommerfesten hos oss? Vi ordner både aktiviteter og grilling. Vi holder til i et fantastisk naturområde bare 15 minutter fra Oslo sentrum. Det er en perfekt kombinasjon for deg som vil ha kick-off i Oslo, men likevel være i naturskjønne omgivelser. Dårlig vær er heller ingen hindring; vi har store festtelt til rådighet – med oppvarming.

Kick off party
Kick off med grillmat
Kick off i Oslo

Klatrepark

Klatring gir mestringsfølelse. Vi mener at mestringsfølelse er en naturlig del av et kick-off fordi det gir motivasjon. Dessuten knyttes det bånd mellom mennesker når vi overvinner hindringer sammen.

I vår klatrepark finnes det hindre av ulik vanskelighetsgrad. Vi tilpasser arrangementet slik at alle får glede av et kick-off hos oss. Ingen skal møte uoverkommelig hindre, men alle skal få utfordre seg selv

Kick off med 5-kamp

5-kamp

Vi kombinerer ofte flere av våre mange aktiviteter til en pakkeløsning spesialtilpasset den enkelte bedrift. Skyting med luftgevær er alltid populært, gjerne sammen med teambuilding-aktiviteter som Blindgang, Trillebårløp, Bygging av varde, Kassestabling og en lang rekke andre morsomme aktiviteter.

Kick off med paintball

Paintball

Paintball er tingen for dem som vil ha en action-fylt start på sitt kick-off. Det er ingen grunn til bekymring for at penklærne skal bli ødelagt eller at man skal se skamslått ut etterpå. Vi anvender vannbaserte farger som går bort i vask, dersom noen skulle bli truffet så mange ganger at fargen går igjennom beskyttelsesdressen. I tillegg er våpnene luftdrevet, ikke gassdrevet, så faren for blåmerker er ikke tilstede.

Man blir sulten av vennlig krigføring mot kollegaer. Vi serverer mat og drikke straks økten er over.

Planlegg i god tid

Kontakt oss i god tid før dagen dere har planlagt kick-off. Det er en fordel om vi som arrangører involveres tidligst mulig i prosessen, slik at vi kan skreddersy et arrangement for din bedrift, og sørge for at samtlige medarbeidere får en best mulig opplevelse.

Kontakt oss

Ta en prat med oss på 22 44 47 00 for å lufte dine tanker om firmaets neste kick-off før du fyller ut bookingskjemaet.