+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Kick-off

Ingenting skaper samhold som å se sine medarbeidere, og ikke minst sjefen selv, stå medKick-off skjelvende ben på toppen av en høy påle.

Mer enn sesongstart

Et kick-off behøver ikke å begrense seg til starten på sesongen. Kick-off kan like gjerne markere en ny begynnelse etter omorganiseringen, feiring av nyansatte eller dem som har vært i firmaet et rundt antall år. Eller hva med å ta sommerfesten hos oss? Vi ordner både aktiviteter og grilling.

Kick-off Oslo

Vi holder til i et fantastisk naturområde bare 15 minutter fra Oslo sentrum. Det er en perfekt kombinasjon for deg som vil ha kick-off i Oslo, men likevel være i naturskjønne omgivelser. Dårlig vær er heller ingen hindring; vi har store festtelt til rådighet – med oppvarming.

Klatrepark

Klatring gir mestringsfølelse. Vi mener at mestringsfølelse er en naturlig del av et kick-off fordi det gir motivasjon. Dessuten knyttes det bånd mellom mennesker når vi overvinner hindringer sammen.

I vår klatrepark finnes det hindre av ulik vanskelighetsgrad. Vi tilpasser arrangementet slik at alle får glede av et kick-off hos oss. Ingen skal møte uoverkommelig hindre, men alle skal få utfordre seg selv.

Luftgevær og 5-kampKick-off

Vi kombinerer ofte flere av våre mange aktiviteter til en pakkeløsning spesialtilpasset den enkelte bedrift. Skyting med luftgevær er alltid populært, gjerne sammen med teambuilding-aktiviteter som:

– Blindgang

– Trillebårløp

– Sekkeløp

– Bygging av varde

– Blåserør

Og en lang rekke andre morsomme aktiviteter.

Paintball

Paintball er tingen for dem som vil ha en action-fylt start på sitt kick-off. Det er ingen grunn til bekymring for at penklærne skal bli ødelagt eller at man skal se skamslått ut etterpå. Vi anvender vannbaserte farger som går bort i vask, dersom noen skulle bli truffet så mange ganger at fargen går igjennom beskyttelsesdressen. I tillegg er våpnene luftdrevet, ikke gassdrevet, så faren for blåmerker er ikke tilstede.

Man blir sulten av vennlig krigføring mot kollegaer. Vi serverer mat og drikke straks økten er over.Kick-off

Planlegg i god tid

Kontakt oss i god tid før dagen dere har planlagt kick-off. Det er en fordel om vi som arrangører involveres tidligst mulig i prosessen, slik at vi kan skreddersy et arrangement for din bedrift, og sørge for at samtlige medarbeidere får en best mulig opplevelse.

Kontakt oss

Ta en prat med oss på +47 22 44 47 00 for å lufte dine tanker om firmaets neste kick-off før du fyller ut bookingskjemaet