KONFERANSE

Vi tilbyr en annen type konferanse

Highjump Events arrangerer konferanser litt utenom det vanlige. Ikke fordi deltakerne forventes å løpe rundt og skyte på hverandre med paintball-geværer, eller klatre til topps i stolper i klatreparken, men fordi vi skaper en annerledes ramme rundt konferansen.

Det er mye som skal klaffe under en konferanse. Vi hjelper deg med å få alt på plass. Ring oss på 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan sette opp en konferanse eller et kurs for din bedrift.

Idylliske omgivelser – rett ved Oslo

Våre konferanse-pakker inneholder alt som skal til for et vellykket arrangement:

  • Flotte, originale lokaler – lavvo eller større lokaler avhengig av gruppens omfang
  • Inntil 200 deltakere – vi har kapasitet til både små og store forsamlinger.
  • Mat og drikke – lunsj eller middag, drikke med eller uten alkohol.
  • Perfekt beliggenhet – naturskjønne omgivelser bare noen minutter utenfor Oslo sentrum.
  • Fest og moro – DJ, lydanlegg og morsomme leker etter konferansen, dersom dere vil avslutte med en firmafest.
  • Aktiviteterpaintball, klatrepark, teambuilding og 5-kamp for dem som ønsker en konferanse som virkelig skiller seg ut.
konferanse Oslo
konferanse Oslo
konferanse Oslo
konferanse Oslo

Hel- eller halvdags konferanse

Vi vet at ulike bedrifter har vidt forskjellige ønsker og behov når det gjelder konferanser. Derfor er vi fleksible når det kommer til planleggingen. Hvis det kun er aktuelt med en halvdags konferanse med enkel bevertning, så ordner vi det.

Dersom dere vil ta den helt ut med leker og aktiviteter i tillegg til det faglige og endog overnatting for de ivrigste deltakerne, så fikser vi det. Vi organiserer naturligvis alt av konferanser som befinner seg mellom disse to ytterpunktene også.

Sosiale aktiviteter

Det sosiale samværet er en del av konferansen som ikke bør undervurderes. Hos Highjump Events ligger alt til rette for å styrke samholdet på en morsom måte. Vi har lang erfaring med å sette sammen aktiviteter og underholdning basert på antall deltakere, deres kjønn, alder og personlighetstyper

Bestill konferanse i god tid

Så snart dere har bestemt dere for å holde en konferanse er det viktig å kontakte oss på 22 44 47 00 for å holde av dagen og starte den praktiske planleggingen.