TEAMBUILDING

Teambuilding i Oslo

Teambuilding har blitt viktigere enn noen gang i en tid som endrer seg stadig raskere. Bedrifter forandrer seg hele tiden; det er fusjoner, fisjoner og omorganiseringer mange ganger før noen får gullklokken – hvis den i det hele tatt fortsatt deles ut.

Sammensveiset gjeng

For alle som befinner seg midt oppi den moderne arbeidshverdagen er det helt essensielt å skape samhold og lagfølelse for å hjelpe hverandre til å bli gode. Det skjer ikke av seg selv. Her hos Highjump Event har vi hatt gleden av å se mang en gruppe kollegaer åpne seg opp og hjelpe hverandre gjennom hindre. Teambuilding er det det dreier seg om i arbeidslivet også. Spesielt etter vanskelige omstillinger er det viktig å gjenoppbygge samholdet, og ikke minst styrke det gode humøret.

Highjump Event garanterer en storslagen opplevelse

Teambuilding-aktiviteter

Spesielt vår taubane og 5-kamp er meget godt egnet til teambuilding. Her det gruppen som helhet som er viktigst, ikke individuelle prestasjoner. Roller må fordeles og alle er avhengige av å samarbeide for å nå målet med hver oppgave.

Det gjelder å kjenne sine egne, og andres, styrker og svakheter når det kommer til disse teambuilding-aktivitetene. Alle har noe de kan bidra med, og hvert ledd i kjeden er helt nødvendig for å komme gjennom utfordringene.

Teambuilding Oslo
Teambuilding Oslo
Teambuilding Oslo
Teambuilding Oslo

Uten mat og drikke…

Teambuilding kunne fort blitt litt stusslig uten å kunne klappe seg selv på ryggen og nyte et velfortjent måltid etterpå. Vi er åpne for deres ønsker, men vil spesielt anbefale vår grillmeny; tilberedt og servert av vår egen kokk, naturligvis med egnet drikke til.

Kontakt oss om teambuilding

Alle bedrifter er forskjellige. Ring oss på 22 44 47 00, så ser vi nærmere på hvordan vi kan lage til et teambuilding-opplegg for nettopp dine medarbeidere.