+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Teambuilding

Teambuilding har blitt viktigere enn noen gang i en tid som endrer seg stadig raskere. Bedrifter forandrer seg hele tiden; det er fusjoner, fisjoner og omorganiseringer mange ganger før noen får gullklokken – hvis den i det hele tatt fortsatt deles ut.

Sammensveiset gjengTeambuilding

For alle som befinner seg midt oppi den moderne arbeidshverdagen er det helt essensielt å skape samhold og lagfølelse for å hjelpe hverandre til å bli gode. Det skjer ikke av seg selv. Her hos Highjump Event har vi hatt gleden av å se mang en gruppe kollegaer åpne seg opp og hjelpe hverandre gjennom hindre.

Teambuilding er det det dreier seg om i arbeidslivet også. Spesielt etter vanskelige omstillinger er det viktig å gjenoppbygge samholdet, og ikke minst styrke det gode humøret.

Highjump Event garanterer en storslagen opplevelse!

Teambuilding-aktiviteter

Spesielt vår taubane og 5-kamp er meget godt egnet til teambuilding. Her det gruppen som helhet som er viktigst, ikke individuelle prestasjoner. Roller må fordeles og alle er avhengige av å samarbeide for å nå målet med hver oppgave.

Det gjelder å kjenne sine egne, og andres, styrker og svakheter når det kommer til disse teambuilding-aktivitetene. Alle har noe de kan bidra med, og hvert ledd i kjeden er helt nødvendig for å komme gjennom utfordringene.

TeambuildingUten mat og drikke…

Teambuilding kunne fort blitt litt stusslig uten å kunne klappe seg selv på ryggen og nyte et velfortjent måltid etterpå. Vi er åpne for deres ønsker, men vil spesielt anbefale vår grillmeny; tilberedt og servert av vår egen kokk, naturligvis med egnet drikke til.

Kontakt oss om teambuilding

Alle bedrifter er forskjellige. Ring oss på +47 22 44 47 00, så ser vi nærmere på hvordan vi kan lage til et teambuilding-opplegg for nettopp dine medarbeidere.