Klatrepark for alle

Det kreves ingen klatreerfaring eller annen fysisk og mental trening for å få glede av vår klatrepark. I den vanlige klatrepakken gjennomfør hver deltaker 3 øvelser. Alle skal kunne komme gjennom de enkleste hindrene, deretter tilpasser vi løypen til den enkelte gruppe. Våre erfarne instruktører hjelper deg og hver enkelt person i ditt selskap med å forflytte egne grenser og blir med under hele aktiviteten.

Highjumps klatrepark strekker seg helt opp til 13 meters høyde!

Klatrepark – en sunn fornøyelsespark

Vår klatrepark innbyr til mer aktivitet enn tradisjonelle fornøyelsesparker. Hos oss står opplevelsene i sentrum. Vi tilbyr nemlig mye mer enn en heftig klatrepark; Highjump Event er også kjent for sine paintball-baner, og vi arrangerer dessuten en lang rekke leker og aktiviteter både for barn og voksne.

Avslutt dagen hos Highjump Event ved å bestille vår populære grilltallerken.

Klatrepark mot enebakk
Klatrepark i Oslo

Nydelig grillmat

Aktivitetene i klatreparken skjerper alltid appetitten. Derfor er det godt å slappe av i vårt store restauranttelt når bena er trygt plantet på bakken igjen, med nygrillet indrefilet av svin, potetsalat og nydelige grillede grønnsaker. Noen iskalde tørsteslukkere vil også bli servert.

Den gode mestringsfølelsen

I klatreparken merker man tydelig at instinktene slår inn. Selv om det er trygt vil man heller ikke falle, og gjør alt en kan for å holde balansen. Det er morsomt å se på for tilskuerne, mens klatreren automatisk yter sitt beste. Utfordringen for balansen, testingen av klatreferdigheter og presset på psyken er akkurat passe til at man oppnår den deilige mestringsfølelsen når man skyver på egne grenser i klatreparken.

Trappetshopp
Trappetshopp
Trappetshopp
Hopp fra stolpe

Klatreparkens historie

Det er uklart når de første klatreparkene i verden ble skapt. En av de tidligste klatrebanene vi kjenner til ble bygget i Frankrike i 1875, og fungerte hovedsakelig som en fysisk utfordring for deltakerne. Senere, under andre verdenskrig, ble klatreparker benyttet som hinderløyper for britiske soldater.

Først på midten av 1960-tallet utgjorde klatreparker et sentralt element på utendørs seminarer rundt omkring i USA. I de senere årene har konseptet tatt av også i Europa.

Sikkerheten først

Med aktiviteter på slike høyder kommer alltid sikkerheten først i vår klatrepark. Alle må gjennom et innføringskurs i klatring før vi setter i gang. Deretter blir hver enkelt deltaker tildelt sikkerhetsutstyr, som vi forsikrer oss er forsvarlig anrettet. Vi anvender utstyr fra pålitelige Petzl.

Klatrepark
Klatrepark sikkerhet

Kontakt oss om klatreparken

Ta en telefon til oss på 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan planlegge et best mulig klatreopplegg for deg og ditt selskap.