Taubane – Skyv på egne grenser

Våre erfarne instruktører hjelper deg og hver enkelt person i ditt selskap med å føle på og forflytte egne grenser. Taubanen er bygget i helt opp til 13 meters høyde. Likevel er de første utfordringene slik at de aller fleste skal kunne håndtere dem. Videre tilpasser vi løypen til hver gruppe. Ingen skal føle seg utenfor, men alle skal presse seg og oppnå den gode mestringsfølelsen.

Taubane

Trapes-hopp

Den ultimate avslutningen etter en runde i taubanen er et hopp fra en tynn tømmerstokk, ti meter opp i luften, ut mot trapesen som henger et par meter unna. Øyeblikket når bena sparker fra stolpen, man svever i brøkdelen av et sekund, før en griper fast i trapesen kan vanskelig beskrives med ord; det må oppleves.

Ring oss på 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan legge opp et best mulig taubane-løp for deg og ditt selskap.

Trappetshopp
Trappetshopp
Trappetshopp
Hopp fra stolpe

Taubanens virile kvaliteter

Taubanens historie strekker seg helt tilbake til de gamle grekerne. Disse banene ble imidlertid kun anvendt av ekstremt veltrente soldater. Taubanen, slik vi kjenner den, kom angivelig til da Georges Hébert utviklet det han kalte ”den naturlige metoden.”

Héberts treningsfilosofi inkluderte utviklingen av fysiske, moralske og virile kvaliteter i et utendørsmiljø. Sistnevnte er noe å tenke på til neste utdrikningslag. Hébert var påvirket av sin bakgrunn fra marinen. Derfor utformet han også noen av hinderne slik de fremsto på den tidens skipsdekk. ”Hébertismen” vokste som treningsform og ble standarden for det franske militæret.

Mange taubaner i den franske delen av Canada og i Europa er faktisk fremdeles kjent som Hébertisme-baner.

Kontakt oss om taubanen

Ring oss på 22 44 47 00 for spørsmål om taubanen, eller reservér taubane ved hjelp av vårt bookingskjema.

Taubane sikkerhet
Taubane sikkerhet