+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Taubane

Vår taubane er en utfordrende, utendørs hinderløype og Taubaneteambuilding-aktivitet som består av mange spennende elementer.

Skyv på egne grenser

Våre erfarne instruktører hjelper deg og hver enkelt person i ditt selskap med å føle på og forflytte egne grenser. Taubanen er bygget i helt opp til 13 meters høyde. Likevel er de første utfordringene slik at de aller fleste skal kunne håndtere dem.

Videre tilpasser vi løypen til hver gruppe. Ingen skal føle seg utenfor, men alle skal presse seg og oppnå den gode mestringsfølelsen.

Trapes-hopp

Den ultimate avslutningen etter en runde i taubanen er et hopp fra en tynn tømmerstokk, ti meter opp i luften, ut mot trapesen som henger et par meter unna.

TaubaneØyeblikket når bena sparker fra stolpen, man svever i brøkdelen av et sekund, før en griper fast i trapesen kan vanskelig beskrives med ord; det må oppleves.

Ring oss på +47 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan legge opp et best mulig taubane-løp for deg og ditt selskap.

Taubanens virile kvaliteter

Taubanens historie strekker seg helt tilbake til de gamle grekerne. Disse banene ble imidlertid kun anvendt av ekstremt veltrente soldater. Taubanen, slik vi kjenner den, kom angivelig til da Georges Hébert utviklet det han kalte ”den naturlige metoden.”

Héberts treningsfilosofi inkluderte utviklingen av fysiske, moralske og virile kvaliteter i et utendørsmiljø. Sistnevnte er noe å tenke på til neste utdrikningslagTaubane

Hébert var påvirket av sin bakgrunn fra marinen. Derfor utformet han også noen av hinderne slik de fremsto på den tidens skipsdekk. ”Hébertismen” vokste som treningsform og ble standarden for det franske militæret.

Mange taubaner i den franske delen av Canada og i Europa er faktisk fremdeles kjent som Hébertisme-baner.

Kontakt oss om taubanen

Ring oss på +47 22 44 47 00 for spørsmål om taubanen, eller reservér taubane ved hjelp av vårt bookingskjema.