PAINTBALL BURSDAG

Paintball bursdag for barna

Det er få ting som er så morsomt å være del av som en barnebursdag. Vi arrangerer egen paintball-bursdag for barn. Alt legges til rette for en feiring full av lek og moro, inkludert muligheten til å benytte det flotte strandområdet vi har tilgjengelig ved Stensrudvannet.

Med paintball-bursdag kan barna virkelig få rast fra seg under trygge og kontrollerte forhold.

Vi har satt en nedre grense på 11 år ( gjelder det året man fyller 11 år ) for spill med paintball. Barnebursdager arrangeres i perioden april – oktober.

Paintball bursdag
Paintball barnebursdag

Paintball-bursdag 11-15 år

En paintball-bursdag er den heftigste måten å gi større barn og ungdom en uforglemmelig opplevelse på. Vi har sett mange brede smil og fått ønsker om snarlig gjensyn fra disse entusiastiske gjestene. Det er ikke uvanlig med misunnelige blikk fra foreldrene på sidelinjen.

Paintball er topp underholdning for hele familien!

Normalt varer paintball-delen av en bursdag 1 time pluss ca 30 min for gjennomgang av regler og utstyr. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr og ubegrenset etterfylling av luft til geværene.

Hold festen hos oss

Dersom dere lurer på hvordan i all verden dere skal få plass til en hel barnebursdag i eget hjem, så er det slutt på bekymringen nå. Ved bestilling av paintball barnebursdag er dere naturligvis velkomne i et av våre festtelt eller i en av våre lavvoer, avhengig av sesong og tilgjengelighet.

Det koster ingenting ekstra å låne våre fasiliteter. Dere kan til og med låne grillen vår hvis dere ønsker det. For øvrig er det fritt frem for å ta med kake og kaffe, bestille pizza og det dere ellers vil servere gjestene.

Pris

250 kr per barn (11-15 år)

  • 1,5 timer (1 time effektiv spilletid)
  • Garantert egen bane
  • Markør/Gevær
  • Instruktør
  • Kjeledress
  • Maske
  • Luft
  • Telt for selskapet helt gratis

Minimum antall deltakere er 10 personer (evt betale for 10 personer)

Vi gjør oppmerksom på at baller kommer i tillegg. Alle grupper er forskjellige, men gjennomsnittlig forbruk er ca 200-400 baller per person. En eske med 2000 baller koster 995 kr, og poser med 500 baller koster 275 kr. Det er ikke nødvendig å bestille paintball-kuler på forhånd. Vi har alltid et stort lager tilgjengelig, og kan forsyne gruppen med baller fortløpende.

Minstepris for en paintball barnebursdag er 3.495 kr for inntil 10 barn og en kasse med 2000 baller.

BURSDAGSINVITASJON – ET BARN
BURSDAGSINVITASJON – FLERE BARN

Bestill paintball bursdag hos Highjump Event

Kontakt oss på 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan arrangere paintball-bursdag på en best mulig måte for jubilanten før du fyller ut vårt booking-skjema.

Bursdags instuktører
barnebursdags grill