+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Paintball-bursdag

Dette er en original feiring uansett om du er ute etter å markere en 11, 18, 30 eller 50 års bursdag.

Bursdag for barnaPaintball-bursdag

Det er få ting som er så morsomt å være del av som en barnebursdag. Vi steller til egen paintball-bursdag for barn. Alt legges til rette for en feiring full av aktiviteter, inkludert muligheten til å benytte det flotte strandområdet vi har tilgjengelig ved Stensrudvannet.

Med paintball-bursdag kan barna virkelig få rast fra seg under trygge og kontrollerte forhold.

Vi har satt en grense på 11 år for spill med paintball. Til gjengjeld kan mindre barn fortsatt skyte på blink med paintball-gevær. Vi arrangerer også andre aktiviteter for våre yngste besøkende.

Barnebursdager arrangeres i perioden april – oktober (11-15 år).

Last ned invitasjon

Paintball-bursdag 11-15 år

En paintball-bursdag er den heftigste måten å gi større barn og ungdom en uforglemmelig opplevelse på. Vi har sett mange brede smil og fått ønsker om snarlig gjensyn fra disse entusiastiske gjestene. Det er ikke uvanlig med misunnelige blikk fra foreldrene på sidelinjen.

Normalt varer paintball-delen av en bursdag i én time. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr og ubegrenset etterfylling av luft til geværene.

Paintball-bursdagScenario paintball

Forestill deg at du plutselig befinner deg midt i en historisk hendelse på slagmarken, eller på et futuristisk sted langt inn i fremtiden. Eller hva med å være hovedpersonen i ditt favorittspill på data? Det er dette scenario paintball dreier seg om. Vi setter opp en arena etter ditt ønske.

Dette er den klart mest populære aktiviteten for paintball-bursdag, firmafest og utdrikningslag.

Paintball-bursdag også om vinteren

Om vinteren åpner det seg helt nye muligheter for paintball-spill. Vi brøyter vei i snødekket landskap, og lager ekstra hindre og ganger. Når mørket faller på skaper vi en helt egen stemning med belysning på banen. Etter spillet føles det ekstra godt å slappe av i en lun lavvo. Vi serverer varm drikke og sørger for god stemning. Barnebursdager arrangeres i perioden april – oktober (11-15 år).

Vi anvender luft istedenfor CO2 i være paintball-geværer. Det betyr ikke bare færre blåmerker, men muliggjør også skyting vinterstid.

Bestill paintball-bursdag hos Highjump

Kontakt oss på +47 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan arrangere paintball-bursdag på en best mulig måte for jubilanten før du fyller ut vårt booking-skjema.

Paintball-bursdag 16-100 år
345kr

– 1,5 timer (1 time effektiv spilletid)
– Garantert egen bane
– Markør/Gevær
– Instruktør
– Kjeledress
– Maske
– Luft

(Minimum antall deltakere er 8 personer)

Paintball-bursdag 11-15 år
250kr

– 1,5 timer (1 time effektiv spilletid)
– Garantert egen bane
– Markør/Gevær
– Instruktør
– Kjeledress
– Maske
– Luft

-Telt for selskapet helt gratis!

Minimum antall deltakere er 10 personer

(evt betale for 10 personer)

Paintball-bursdag om vinteren
495kr

– 2,5 timer (2 timer effektiv spilletid)
– Garantert egen bane
– Markør/Gevær
– Instruktør
– Kjeledress
– Maske
– Luft

– Lavvo med fyring

(Minimum antall deltakere er 12 personer)

Vi gjør oppmerksom på at baller kommer i tillegg. Alle grupper er forskjellige, men erfaringsmessig ligger gjennomsnittlig forbruk på 300-500 baller per person. Esker med 2000 baller koster kr.995.-, mens poser med 500 stk koster kr.275.- Det er ikke nødvendig å bestille paintball-kuler på forhånd. Vi har alltid et stort lager tilgjengelig, og kan forsyne gruppen med baller fortløpende. Minstepris for en paintball barnebursdag er kr.3495.- for inntil 10 deltakere og en kasse med 2000 baller.