Sikkerhet og utstyr

Vi på Highjump ønsker å tilby en trygg og sikker paintball opplevelse. Vi benytter derfor utstyr av best kvalitet med alle nødvendige sertifiseringer.

Camodress

Hver deltaker får utdelt en camodress. Camodressen festes med borrelås på fremsiden. Dressen er ikke vanntett. Det kan derfor være lurt å ha med skift etter været.

Maske

Masken skal til enhver tid dekke ansiktet når man befinner seg på banen. Masken kan tas av når man er i safezone eller utenfor banen. På strikken til masken finnes det to plastikspennere, for å stramme masken må disse to dras fra hverandre, og motsatt for å løsne. Masken har også en hakestropp, som skal være festet og strammet, slik at masken sitter godt. Masken vi benytter oss av har duggfritt dobbeltglass.

Hanske

Det er mulighet for å kjøpe fingerløse hansker med knokebeskyttelse hos oss. Disse er slitesterke og av god kvalitet.

Paintball dress
Hansker til paintball
Paintball maske
Paintball markør

I årets sesong benytter vi oss av Eclipse Etha EMEK Markører. Markøren er mekanisk, som vil si at den ikke bruker elektronik til å drive systemet, dette gjør den svært driftsikker og enkel å vedlikeholde. Markøren retter fokuset mot å gi spilleren en kvalitetsfølelse, samtidig som den skal være enkel å bruke. Kombinasjonen av Gamma core innmaten med et enkelt design og ytre skall gjør markøren lettfattelig samtidig som den yter svært godt.

Markøren er svært lett i vekt, god balanse og lett avtrekker.

Litt om sikringene på markøren

Sikkerhetsknapp: Markøren er sikret og kan ikke avfyre skudd, da sikkerhetsknappen er heldekkende svart og stikker ut på høyre side av markøren. Markøren er avsikret når sikkerhetsknappen stikker ut på venstre side, og har en rød pakning rundt seg. Markøren skal kun være avsikret på banen.

Sikkerhetsplugg: Pluggen skal alltid være i løpet når markøren ikke er i bruk. Pluggen skal kun tas ut når man er ute på banen.

Emek paintball markør
Emek paintball utstyr
Sikkerhets plugg paintball