Archery tag Oslo

Arc tag, Archery tag, Archery attack og Combat archery er forskjellige navn for en og samme aktivitet. Møt vennene dine i en kamp med pil og bue i vår kule arena «The Dome». Dette er et spesialbygd område med oppblåsbare barrierer på over 1000 kvadratmeter.

Buene er laget av høykvalitets glassfiber. Pilene har en myk skumtopp, som gjør at Archery tag ikke er så vondt. Sammenligner du det med paintball, er det både tryggere og ikke i nærheten så vondt som paintball kan være.

Alle våre arrangementer starter med en sikkerhetsgjennomgang, teknisk opplæring og testskyting. Hver deltaker får en beskyttelsesmaske, armbeskyttelse og en bue.

En aktivitet som passer alle

Archery tag er en fartsfylt og spennende opplevelse for familien, utdrikningslaget, bursdagen, vennegjengen eller firmafesten. Ta frem din indre kriger og sammen som et lag, jobbe for å bli vinnerlaget. Spillereglene er enkle! Ved hjelp av pil og bue handler det om å skyte ut sine motstandere. Er du raskt tenkende, nøyaktig eller strategisk, vil du lykkes godt.

Archery tag som teambuilding

Archery Tag er den perfekte aktiviteten for bedrifter som ønsker å skape fellesskap, pålitelighet og tydelig kommunikasjon mellom sine kolleger. Tenk å treffe sjefen og kolleger med en pil, helt uten konsekvenser?

Archery tag Oslo
Archery tag bane
Regler for Archery tag

Banen er delt inn i 3 soner. Midtdelen er en nøytral sone og lagene er fordelt på hver sin ytre sone. Deltakere kan ikke krysse til motstanderens sone. Under spillet kan du hente piler i nøytral sone. Når du er i nøytral sone kan du ikke bli skutt ut, men du kan heller ikke skyte ut andre. Hvis du er for lenge i nøytralensone, kan du bli diskvalifisert dersom dommeren anser det som ødeleggende for spillet.

Regler for Archery tag

Banen er delt inn i 3 soner. Midtdelen er en nøytral sone og lagene er fordelt på hver sin ytre sone. Deltakere kan ikke krysse til motstanderens sone. Under spillet kan du hente piler i nøytral sone. Når du er i nøytral sone kan du ikke bli skutt ut, men du kan heller ikke skyte ut andre. Hvis du er for lenge i nøytralensone, kan du bli diskvalifisert dersom dommeren anser det som ødeleggende for spillet.

Archery tag bane

Regler:

  • Du kan være i nøytral sone i maks 5 sekunder.
  • Du må alltid ha din bue i hånden.
  • Du kan maksimalt ha 2 piler i hånden.
  • Blir det kamp om en pil med en motstander i nøytral sone, får den som har skumgummidelen pilen.
  • Alle spillere må være på sin banehalvdel under kampen, det er kun lov å krysse sone for å samle piler eller når du har blitt truffet.
  • Om alle pilene havner på ene banehalvdelen, kan motsatt side krysse nøytralsone for å hente piler. Du kan fortsatt bli truffet mens du henter piler på motsatt side.
  • Hele kroppen din teller som et treffområde, inkludert masken, buen og pilen som man holder.
  • Pilene er «dødelige» så lenge de er i bevegelse. Det er derfor viktig å se opp for piler som spretter i bakken eller fra barrierene, da de utgjør en trussel så lenge de har fart med seg. Det er skumgummidelen av pilen som er «dødelig».
  • Pilen må skytes fra buen for å bli regnet som et treff.
archery-tag-teknisk-trening
Archery tag
Archery tag
Archery tag
The Dome
KONKURRANSE MED POENG

I dette spillet er målet å få så mange poeng som mulig og alle spillere forblir på banen gjennom hele spillet. Denne typen spill er perfekt for nybegynnere. Det er også gøy å være tilskuere, da det skjer mye underholdene på banen hele tiden. Kamptiden varer i 10 minutter. Du får 1 poeng ved å treffe en motstander. Du får 1 poeng for å skyte et mål på motstanderens side, eller ved å fange en motstanders pil i luften.

ELIMINERINGS KONKURRANSE

Dette spillet handler om å skyte ut motstanderne eller alle målene på motstandernes side. Denne typen spill passer for erfarne spillere og for de som liker et litt mer utfordrene og risikabelt spill. Kamptider varierer mellom 5 – 15 minutter, avhengig av hvor mange deltakere som er med.

HVORDAN VINNER DU I ELEMINTION FOR ARCHERY TAG?

Når alle motstandere er ute, eller ved å skyte ned alle 5 målene på motstanderens side. En spiller anses som eliminert og må forlate banen når spilleren blir truffet eller spillerens pil blir fanget i luften.

Er tiden ute og ingen vinner er kåret, vinner laget med høyest poengsum.

Ønsker du å leie utstyr for å ta med til hytta?

Ønsker du å ta med pil og buer på hytta, skogen eller til et annet passende sted? Sjekk ut vår Archery tag take away.

Svar på spørsmålene dine om Archery tag

Hva er archery tag? Det er en lagidrett med pil og bue. Det er den samme handlingen som paintball, men spillet er som dodgeball.
Er det en aldersgrense? Vi har satt nedre aldersgrense til 10 år. Så lenge du kan stramme buen, kan du spille.
Er Archery tag trygt? Vi bruker paintballmasker som er designet for å beskytte øynene og ansiktet mot treff. Pilene har en myk skumgummitopp som demper treffet.
Hva bør du ha med deg som deltaker? Treningsklær og gode sko å løpe i. Tenk på været og kle deg etter forholdene.
Hvor lenge spiller du? Det blir mange korte runder i løpet av tiden dere har på banen. Spilletiden på banen er 1 time og oppmøte er 30 minutter før avtalt tid, for sikkerhetsgjennomgang og prøveskyting av buen.
Hvor mange kan være med? Alt fra 4 og oppover, men vi har satt et minimum på 6 betalende deltakere. Det er ingen øvre grense, men er dere flere enn 20 personer, bestiller dere en turnering. Da ungår vi for mange deltakere på banen samtidig.
Er det mulig å spille om vinteren? Ja, det er mulig å spille Archery tag hele året. Om vinteren tilbyr vi oppvarmet lavvo, hvor du kan ta korte pauser mellom kampene.

Archery tag
Archery tag
Sikkerhet Archery tag

Vi ønsker å tilby en trygg og morsom archery tag opplevelse på Highjump. Vi oppfordrer alle som skal spille archery tag hos oss, til å følge nøye med på sikkerhetsvideoen som blir spilt av på stedet. Instruktørene svarer på spørsmål, om det trengs.

Det er 2 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles archery tag hos oss.

Bruk alltid maske på banen (selv når runden er ferdig)

Ha det gøy og respekter hverandre

Se archery tag-sikkerhetsvideo

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far holder.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker å spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår