Ta med bedriften til Highjump Event

Firmafest, sommerfest eller bare en hyggelig stund med de du jobber med. Et actionfylt arrangement med aktivitet etterfulgt av grillmat og passende drikke. Vi holder til i et fantastisk naturområde, kun 15 minutter fra Oslo sentrum.

Aktiviteter hvor alle kan delta

Vi tilbyr både paintball og Archery tag som aktivitet. Det er også mulig å kombinere de to. Dette er aktiviteter der alle kan delta.

At paintball gjør vondt er en myte som står igjen fra gamle dager, da man brukte C02-gass i tankene. I dag bruker vi et luftsystem som har betydelig lavere trykk, men som fortsatt er like morsomt. Hastigheten på ballene kan justeres. Les mer om paintball her.

Archery tag er et spill som er veldig likt kanonball, men i dette spillet bruker man bue og piler. Les mer om Archery tag her.

Firmafest Highjump Event i Oslo
Firmafest med aktivitet
Firmafest
Kombiner festen med en faglig del

Vi har flere telt og lavvoer som passer fint til en faglig del før eller etter at aktiviteten er avsluttet. Lerret og tavle kan lånes. Be om Faglig del ved bestillingen.

Mat og drikke

Den deilige duften av nygrillet indrefilet treffer nesen og det er ingen tvil om at festen er på god vei til å bli en av tidenes beste. Etter en actionfylt time på banen, vil maten til å smake ekstra god. I baren serverer vi iskald drikke.

Firmafest i alle størrelser

Noen firmafester har knapt 10 deltakere, mens andre kan ha flere hundre gjester. Vi takler enhver henvendelse uten problemer. Highjump Event har holdt firmafester for store aktører som Microsoft, Statoil og Coca Cola, ofte med så mange som 100-200 gjester.

Hva slags selskapslokaler har vi?

Vi har 2 store partytelt. Både med varme ved behov og PA-anlegg. Det ene teltet har plass til opptil 180 personer og det andre opptil 60 personer. Tidlig vår, sen høst og vinter tilbyr vi mat og drikke i en av våre 2 lavvoer som hver har plass til 50 personer.

Kontakt oss om firmafest

Vi har lang erfaring med organisering av firmafester og vet ofte hvor skoen trykker når en firmafest skal arrangeres. Ring oss på 22 44 47 00 eller send oss en e-post tidligst mulig i prosessen, slik at vi kan hjelpe dere videre.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker å spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet/eller på forhånd godkjent faktura.

Betingelser og generelle vilkår