Barnebursdag med Archery tag

Archery tag er en fartsfylt og morsom aktivitet til barnebursdager. Denne aktiviteten fungerer som Kanonball, men i stedet for å kaste en ball, skyter du piler med en bue. Pilene har en skumgummitopp som gjør at du ikke får vondt når du blir truffet av pilen. For å beskytte ansiktet bruker vi paintballmasker. Vi anbefaler å ha treningstøy og gode sko å løpe i. Været kan være usikkert, derfor anbefaler vi å ta med klær etter værforholdet.

Hvem kan spille Archery tag?

Anbefalt alder for Archery tag er fra 10 år. Vi har egne type buer for barn. Regelen er enkel: kan du stramme buen, kan du spille!

Hvor lenge spiller du?

Archery tag bursdag (10-19 barn ) – Spilletiden på banen er 1 time, og oppmøte er 30 minutter før man skal spille for å gå gjennom sikkerhet og prøveskyting av buen. Det blir mange korte runder i løpet av tiden du disponerer banen.

Archery tag turnering (20 – 32 barn) – Spilletiden på banen er 2 time, og oppmøte er 30 minutter før man skal spille for å gå gjennom sikkerhet og prøveskyting av buen. Det blir mange korte runder i løpet av tiden du disponerer banen.

Barnebursdag Archery tag
Barnebursdag Archery tag
Barnebursdag Archery tag
Barnebursdag Archery tag
Barnebursdag
Fest uten ekstra kostnad

Du er alltid velkommen til å holde festen hos oss. Vi tilbyr langbord i et av våre partytelt. Dere har muligheten til å grille på en av våre griller, eller bestille pizza fra en av pizzaleverandørene i området. De fleste pizzaleverandører har levering, men i travle dager kan det være lettest å ta en 7-minutters biltur til Hauketo og hente pizza hos Peppes eller Pizzabaronen. Vi har store griller hvor du kan grille pølser, burgere eller hva du måtte ønske å servere. Ta med eget kull og alt du trenger for å grille. Vi ordner aktivitet, bord, stoler og passende telt etter været.

Barnebursdag grillmat
Barnebursdags mat
Hvor mange må du være?

Vi har et minimum på 10 betalende deltakere. Du kan spille 6-8 personer, men du må fortsatt betale for 10 personer. Det er ingen øvre grense, men er dere flere enn 20 personer velger dere turneringspakken. Dette gjør at dere ungår for mange deltakere på banen samtidig.

Last gjerne ned invitasjoner og send dem ut til deltakerne. Her kan du fylle inn dato, klokkeslett og adressen, slik at viktig informasjon kommer frem til gjestene.

Sikkerhet Archery tag

Vi ønsker å tilby en trygg og morsom archery tag opplevelse på Highjump. Vi oppfordrer alle som skal spille archery tag hos oss, til å følge nøye med på sikkerhetsvideoen som blir spilt av på stedet. Instruktørene svarer på spørsmål, om det trengs.

Det er 2 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles archery tag hos oss.

Bruk alltid maske på banen (selv når runden er ferdig)

Ha det gøy og respekter hverandre

Se archery tag-sikkerhetsvideo

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far er tilstrekkelig.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett og festtelt om det er ønskes. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker å spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår