Barnebursdag med Archery tag

Archery tag er en fartsfylt og morsom aktivitet til barnebursdager. Det fungerer som Kanonball, men i stedet for å kaste en ball, skyter du piler med en bue. Pilene har en skumgummitopp som ikke gjør vondt når du blir truffet. For å beskytte ansiktet bruker vi paintballmasker. Vi anbefaler å ha treningstøy og gode sko å løpe i. Ser været usikkert ut, ta med klær etter været.

Bestill NÅ!
Hvem kan spille Archery tag?

Vi har en spesiell type bue for barn. Vi har satt en lavere anbefalt alder på 10 år. Så lenge du kan stramme buen, kan du spille.

Hvor lenge spiller du?

Det blir mange korte runder i løpet av tiden du har på banen. Spilletiden på banen er 1 time og man møter 30 minutter før bane-tiden starter, for sikkerhetsgjennomgang og prøveskyting av buen.

Archery tag bursdag
Archery tag barn
Ansatta barnebursdag
Hvor mange må du være?

Vi har minimum på 10 betalende deltakere. Du kan spille 6-8 personer, men da må du fortsatt betale for 10 personer. Det er ingen øvre grense, men er dere flere enn 20 personer lager vi en turnering. Dette gjør at dere ungår for mange deltakere på banen samtidig.

Fest uten ekstra kostnad

Du er alltid velkommen til å holde festen hos oss. Vi tilbyr langbord i et av våre partytelt. Dere har muligheten til å grille på en av våre griller, eller bestille pizza fra en av pizzaleverandørene i området. De fleste pizzaleverandører har levering, men i travle dager kan det være lettest å ta en 7-minutters biltur til Hauketo og hente pizza hos Peppes eller Pizzabaronen. Vi har store griller hvor du kan grille pølser, burgere eller hva du måtte ønske å servere. Ta med eget kull og alt du trenger for å grille. Vi ordner aktivitet, bord, stoler og passende telt etter været.

Last gjerne ned invitasjoner og send dem ut til deltakerne.

Sikkerhet Archery tag

Vi ønsker å tilby en trygg og morsom archery tag opplevelse på Highjump. Vi oppfordrer alle som skal spille archery tag hos oss, til å følge nøye med på sikkerhetsvideoen som blir spilt av på stedet. Instruktørene svarer på spørsmål, om det trengs.

Det er 2 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles archery tag hos oss.

Bruk alltid maske på banen (selv når runden er ferdig)

Ha det gøy og respekter hverandre

Se archery tag-sikkerhetsvideo

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far holder.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett og festtelt om det ønskes . Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det er ikke mulig å bestille online, om man ønsker å spille innen 24 timer. Du blir derfor nødt til å ta kontakt på 22 44 47 00 for å booke drop-in.