Archery tag for skoler, idrettslag og foreninger

“Archery Tag” er en spennende og actionfylt aktivitet. Vi tilbyr reduserte priser for skoler, idrettslag, treningsgrupper og foreninger. Ta med hele klubben eller klassen din for en adrenalinfylt opplevelse.

I dette spillet fungerer det som “Kanonball”, men i stedet for å kaste en ball, skyter du piler med en bue. Pilene har myke skumgummispisser, slik at du ikke får vondt når du blir truffet. For å beskytte ansiktet bruker vi paintballmasker. Vi anbefaler at du har på deg treningstøy og gode løpesko. Værforholdet kan være uforutsigbart, så det er lurt å ta med klær etter været.

Hvem kan spille Archery Tag?

Anbefalt alder for å spille Archery Tag er fra 10 år og oppover. Vi har spesialtilpassede buer for barn, slik at alle kan delta. Regelen er enkel: Hvis du klarer å stramme buen, kan du spille!

Spilletid:

Archery Tag  (10-19 barn): Spilletiden på banen er 1 time. Oppmøte er 30 minutter før spillet starter for å gå gjennom sikkerhetsregler og prøveskyting med buen. Det blir mange korte runder i løpet av den tiden du disponerer banen.

Archery Tag turnering (20-40 barn): Spilletiden på banen er 2 timer. Oppmøte er også 30 minutter før spillet starter.
Dere blir delt opp i 5 lag. Alle lag møter hverandre og de to beste lagene går videre til en finale

Hvis du har flere spørsmål eller ønsker å booke en Archery Tag-opplevelse, er det bare å kontakte oss! 🏹🎯

Archery tag for skoler, idrettslag og foreninger
Aktivitet for skolerklasser
Archery tag for idrettslag
Aktivitet for barn og ungdom
Ha en avslutning/spising hos oss

Vi tilbyr langbord i et av våre partytelt, slik at dere kan samles og nyte mat og godt selskap. Her er noen alternativer:

Grilling:
Vi har store griller tilgjengelig. Ta med eget kull og alt du trenger for å grille pølser, burgere eller andre godsaker.
Dette gir en uformell og hyggelig atmosfære der gjestene kan lage sin egen mat.

Pizza:
Bestill pizza fra en av pizzaleverandørene i området. De fleste tilbyr levering.
Hvis det er travelt, kan dere også ta en kort biltur til Hauketo og hente pizza hos Peppes eller Pizzabaronen.

Bord, stoler og telt:
Vi ordner med bord, stoler og et passende telt etter været. Dere kan sitte sammen og nyte måltidet i komfortable omgivelser.
Uansett hva dere velger, ønsker vi dere en hyggelig avslutning på arrangementet! 🍽️🎉

Barnebursdag grillmat
Barnebursdags mat
Hvor mange må du være?

Vi har et minimum på 10 betalende deltakere. Du kan spille 6-8 personer, men du må fortsatt betale for 10 personer. Det er ingen øvre grense, men er dere flere enn 20 personer velger dere turneringspakken. Dette gjør at dere ungår for mange deltakere på banen samtidig.

Sikkerhet Archery tag

Vi ønsker å tilby en trygg og morsom archery tag opplevelse på Highjump. Vi oppfordrer alle som skal spille archery tag hos oss, til å følge nøye med på sikkerhetsvideoen som blir spilt av på stedet. Instruktørene svarer på spørsmål, om det trengs.

Det er 2 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles archery tag hos oss.

Bruk alltid maske på banen (selv når runden er ferdig)

Ha det gøy og respekter hverandre

Se archery tag-sikkerhetsvideo

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far er tilstrekkelig.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett og festtelt om det er ønskes. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker å spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår