Paintball bursdag for barna

Det er få ting som er så morsomt å være del av som en barnebursdag. Vi arrangerer egen paintball-bursdag for barn. Alt legges til rette for en feiring full av lek og moro, inkludert muligheten til å benytte det flotte strandområdet vi har tilgjengelig ved Stensrudvannet.

Vi har satt en nedre grense på 11 år ( gjelder det året man fyller 11 år ) for spill med paintball. Barnebursdager arrangeres i perioden april – september.

Bestill nå!

En paintball-bursdag er den heftigste måten å gi større barn og ungdom en uforglemmelig opplevelse på. Vi har sett mange brede smil og fått ønsker om snarlig gjensyn fra disse entusiastiske gjestene. Det er ikke uvanlig med misunnelige blikk fra foreldrene på sidelinjen.

Normalt varer paintball-delen av en bursdag 1 time pluss 30 min for gjennomgang av regler og utstyr. Vi stiller med alt av nødvendig utstyr og ubegrenset etterfylling av luft til geværene.

Barnebursdag med paintball fra 11 år
Paintballbursdag sikkerhet
Ansatta highjump paintball
Hold festen hos oss

Dersom dere lurer på hvordan i all verden dere skal få plass til en hel barnebursdag i eget hjem, så er det slutt på bekymringen nå. Ved bestilling av paintball barnebursdag er dere naturligvis velkomne i et av våre festtelt eller i en av våre lavvoer, avhengig av sesong og tilgjengelighet.

Det koster ingenting ekstra å låne våre fasiliteter. Dere kan til og med låne grillen vår hvis dere ønsker det. For øvrig er det fritt frem for å ta med kake og kaffe, bestille pizza og det dere ellers vil servere gjestene.

Last gjerne ned invitasjoner og send dem ut til deltakerne.

Bruk av paintball kuler

Alle grupper er forskjellige, men gjennomsnittlig forbruk er 200-400 kuler per person. En eske med 2000 kuler koster 995 kr, og poser med 500 kuler koster 345 kr. Det er ikke nødvendig å bestille ekstra paintball-kuler på forhånd. Vi har alltid et stort lager tilgjengelig, og kan forsyne gruppen med kuler fortløpende.

Sikkerhet paintball

Vi ønsker å tilby en trygg og morsom paintball opplevelse på Highjump. Vi oppfordrer alle som skal spille paintball hos oss, til å følge nøye med på sikkerhetsvideoen som blir spilt av på stedet. Instruktørene svarer på spørsmål, om det trengs.

Det er 4 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles paintball hos oss.

Bruk alltid maske på paintballbanen (selv når runden er ferdig)

Sikre markøren (våpenet) med sikkerhetsknapp og sikkerhetsplugg, når du går av banen eller inn i sikkerhetssonen (safezone)

Sikkerhetsavstand er 5 meter. Det vil si at man ikke skal skyte nærmere enn 5 meter

Ha det gøy og respekter hverandre

Se paintball-sikkerhetsvideo

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far holder.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett og festtelt om det ønskes . Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det er ikke mulig å bestille online, om man ønsker å spille innen 24 timer. Du blir derfor nødt til å ta kontakt på 22 44 47 00 for å booke drop-in.