+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Paintball

Voksne mennesker blir som barn igjen når de iføres beskyttelsesdrakter og blir utstyrt med
paintballgevær for krigføring med venner og kollegaer.

Paintball-bane

Paintball for alle

Highjump er stedet for deg som vil spille paintball i Oslo-området. Vi har ikke mindre enn 3 paintball-baner tilgjengelig for ulike typer oppsett. Paintball utleie er noe vi har drevet med i over ti år til mange forskjellige arrangementer. Vi har til og med en egen paintball student-ordning for dem som trenger et avbrekk fra skolebøkene.

Paintball er en aktivitet som passer for menn og kvinner i alle aldre. Vi arrangerer barnebursdag med leker og blinkskyting for dem under 11 år, mens større barn og ungdom (11-15 år) får delta i paintball-spill på bane. En paintball-bursdag egner seg like godt for 18-åringen som skal feire myndighetsdagen som for 50-åringen som vil ha en aktiv og annerledes markering.

 

Paintball-baneOver 100 personer kan spille samtidig

Alt er lagt til rette for at større samlinger mennesker kan spille paintball samtidig. Våre bedriftskunder inkluderer selskaper som Microsoft, Statoil og Coca Cola, hvor mange mennesker blir satt i sving på samme tid.

Highjump har erfaringen og kapasiteten som kreves for å håndtere store grupper deltakere.

Velg mellom to paintball-pakker

Nederst på siden kan du velge mellom våre tre vanligste pakketilbud for paintball-spill. Grunnpakken inkluderer leie av paintball-bane, markør, kjeledress, maske og ubegrenset påfyll av trykkluft til geværet.Paintball-instruktører

En av våre profesjonelle instruktører vil være tilstede og sørge for at alt går som det skal. Vi beregner 1,5 timer totalt for at dere skal få 1 times effektiv spilletid. Prisen er kun kr.345.- per person.

Vårt andre paintball-tilbud gir dobbel så lang spilletid for bare kr.150.- ekstra per person! For øvrig er pakken identisk når det kommer til utstyr og instruksjon.

Imidlertid bør man være oppmerksom på at baller kommer i tillegg. Disse kan betales etter spillet, slik at man kun betaler for faktisk forbruk, eller kjøpes på forhånd. Prisen for en eske på 2000 stk ligger på kr.995.-, mens poser med 500 stk koster kr.275.-

Paintball-instruktørerEller gå for vår take-away-meny

Vi har den laveste prisen på leie av paintball-utstyr i Oslo. En gruppe på 8 eller flere betaler kun kr.295.- per person, og får da med seg markør, maske og luft som kan beholdes helt fra fredag til søndag. Kuler selges i kasser a 2000 stk for kr.650.-

Ingen blåmerker

Vi vil at våre gjester skal sitte igjen med en god opplevelse – og ingen blåmerker. Det har vi oppnådd ved å benytte trykkluft istedenfor CO2-gass i våre markører. Dermed blir treffene langt mindre smertefulle enn det enkelte nervøse deltakere kanskje har opplevd tidligere.

Sikker paintball

Sikkerheten er alltid viktigst i våre aktiviteter. Den ivaretas av solide masker og kamuflasjedresser. Dersom noen skulle bli truffet så mange ganger på samme sted at maling likevel trenger igjennom, så tar vi også vare på sikkerheten til klærne deres ved å benytte vannløselige farger. De går lett av i vask.

Masker blir naturligvis grundig rengjort og desinfisert etter bruk.

Snakk med oss om paintball

Ring oss på +47 22 44 47 00 for en uforpliktende prat om paintball.

 

[wp-review-google-place-reviews review_num=”5″]

Paintball pakke 2
495kr

– 2,5 timer (2 timer effektiv spilletid)
– Garantert egen bane
– Markør/Gevær
– Instruktør
– Kjeledress
– Maske
– Luft

Paintball pakke 1
345kr

– 1,5 timer (1 time effektiv spilletid)
– Garantert egen bane
– Markør/Gevær
– Instruktør
– Kjeledress
– Maske
– Luft

Take-away
295kr

– Helgeleie, Fredag til Søndag
– Minimum 8 st
– Markør/Gevær, Maske
– Luft
Ball/Kuler 650 kr
(selges kun i kasser à 2000 stk)
Lavest pris på leie av paintballutstyr i Oslo