Paintball for alle

Highjump er stedet for deg som vil spille paintball i Oslo-området. Vi har 3 tøffe paintball-baner tilgjengelige for ulike typer oppsett. Paintball utleie er noe vi har drevet med i nesten 20 år. I tillegg til paintball for barn, utdrikningslag og firmaer, har vi også student paintball for de som trenger et avbrekk fra skolebøkene. I tillegg tilbyr vi flere forskjellige paintball pakkeløsninger for skoler og idrettslag.

Paintball er en aktivitet som passer for menn og kvinner i alle aldre. En paintball bursdag egner seg like godt for 18-åringen som skal feire myndighetsdagen, som for 50-åringen som vil ha en aktiv og annerledes markering.

Paintball for alle
Over 100 personer kan spille samtidig

Alt er lagt til rette for at større samlinger mennesker kan spille paintball samtidig. Våre bedriftskunder inkluderer selskaper som Microsoft, Statoil og Coca Cola, hvor mange mennesker blir satt i sving på samme tid. Highjump Event har erfaringen og kapasiteten som kreves for å håndtere store grupper.

Ansatta highjump paintball
Velg mellom flere paintball-pakker

Nederst på siden kan du velge mellom våre tre vanligste pakketilbud for paintball-spill. Grunnpakken inkluderer leie av paintball-bane, markør, kjeledress, maske og ubegrenset påfyll av trykkluft til geværet/markøren. En av våre profesjonelle instruktører vil være tilstede og sørge for at alt går som det skal.

Paintball take away
Eller gå for vår take-away-meny

Vi har den laveste prisen på leie av paintball-utstyr i Oslo. En gruppe på 6 personer eller fler betaler kun 345 kr per person, og får da med seg markør, maske og luft som kan beholdes helt fra torsdag til torsdag, fredag til fredag eller weekend torsdag/fredag til søndag. Kuler/baller selges i kasser a 2000 stk for 750 kr.

Ingen blåmerker

Vi vil at våre gjester skal sitte igjen med en god opplevelse – og ingen blåmerker. Det har vi oppnådd ved å benytte trykkluft istedenfor CO2-gass i våre markører. Dermed blir treffene langt mindre smertefulle enn det enkelte nervøse deltakere kanskje har opplevd tidligere.

Paintball action med røykgranat
Paintball gjennomgang av sikkerhet
Utlevering av paintball utstyr
Sikkerhet paintball

Vi ønsker å tilby en trygg og morsom paintball opplevelse på Highjump. Vi oppfordrer alle som skal spille paintball hos oss, til å følge nøye med på sikkerhetsvideoen som blir spilt av på stedet. Instruktørene svarer på spørsmål, om det trengs.

Det er 4 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles paintball hos oss.

Bruk alltid maske på paintballbanen (selv når runden er ferdig)

Sikre markøren (våpenet) med sikkerhetsknapp og sikkerhetsplugg, når du går av banen eller inn i sikkerhetssonen (safezone)

Sikkerhetsavstand er 5 meter. Det vil si at man ikke skal skyte nærmere enn 5 meter

Ha det gøy og respekter hverandre

Se paintball-sikkerhetsvideo

Les mer om utstyr og sikkerhet her

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far er tilstrekkelig.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker å spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår