Betingelser og generelle vilkår

VED BOOKING GODKJENNER DU VÅRE VILKÅR

Booking kan kun utføres av personer over 18 år. Innsending av bookingskjema/kontrakt for bestilling av aktiviteter hos Highjump Event vil være bindende og er en trygghet for både utleier og kunde. Avtalen er en bekreftelse på bestilte aktiviteter og dato.

​​​​​ENDRE/BETALE:

​​​​​​​Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Til bedrifter kan vi tilby faktura og rekvisisjon som betalingsalternativer. Dette må avtales og godkjennes i god tid før aktivitetsdagen

AVBESTILLING

Avbestilling av aktivitet kan gjøres inntil 7 dager før aktivitetsdato. Avbestilling av overnatting kan gjøres inntil 30 dager før overnattingsdato. Avbestilling etter tidsfristen vil man bli fakturert for det som er bestilt.

BARNEBURSDAG

Vi ønsker at minst en voksen fra hver bursdagsbookingen assisterer oss i safezone. Den personen får ansvar å fylle baller mellom rundene og passe på at sikkerhetsinstruksene blir fulgt.

Ønsker dere å fortsette feiringen hos oss etter aktiviteten, så setter vi med glede fram bord og stoler for gruppen i teltet, uten ekstra kostnader. Vi har grill som kan benyttes, om ønskelig. For å bruke grillen, er dere nødt til å ta med grillkull og grillutstyr selv. Det er også mulig å bestille mat med levering til oss. Bursdagspynt kan også tas med, mot at dette blir ryddet bort før gruppen forlater stedet

OVERNATTING

Lavvoen blir tilgjengelig fra kl 16.00. Grillmiddag blir servert etter aktiviteten. Medbrakt drikke kan benyttes fra middagen er servert og utover kvelden/natten.

Er det noen av deltakerne som ikke ønsker å overnatte/benytte festplass, betaler de kun for grillmat. Pris 275kr. Personen må da forlate området senest kl 20.00. Minimum 10 betalende til full pris.

I tillegg til overnattingspakken må en aktivitet bestilles.

Les og godkjenn branninstruks.

BEKLEDNING:

Ta med skift av klær og godt fottøy for utendørs aktiviteter.

ALKOHOL:

Det er ikke lov å nyte medbrakt drikkevarer da vi har skjenkebevilling. Det er ikke tillatt å være «overstadig beruset». Synlig berusede personer vises bort og de vil miste retten til å få leieavgiften tilbake.

MATBESTILLING:

Grillmaten består av helgrillet marinert svineindrefilet, salat og potetsalat. Grillet kyllingfilet eller vegetarsalat som alternativ. Send mail til info@highjump.no med eventuelle endringer, allergier. Senest 7 dager før aktivitetsdag.

Maten serveres ca 10 minutter etter aktiviteten. For dere som bestiller kombo-pakken, kan maten serveres mellom aktivitetene. Dette må avtales senest 7 dager før aktivitetsdagen

EGENERKLÆRING:

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far holder.

PAINTBALL TAKE AWAY

 • Aldersgrense 18 år
 • Ha alltid på maske og briller under spillets gang. Bruk kun de masker og briller som følger med utleiemarkøren.
 • Markøren skal behandles som et våpen, og kun siktes mot personer under spill iført korrekt og godkjent sikkerhetsutstyr.
 • Behold markøren sikret inntil det skal skytes. Bruk løps pluggen når det ikke spilles.
 • Skyt ikke på skjøre objekter slik som vinduer, flasker e. l.
 • Grunneiers tillatelse skal innhentes på forhånd, og banen skal være merket med skilt eller bånd.
 • Paintball skal ikke spilles i nærheten av veier, stier, parkanlegg eller hvor det er fare for andres helse/sikkerhet.
 • Sørg alltid for at det medbringes noe å samle avfall i, slik at det ikke ligger igjen når spillet er ferdig.
 • Utstyr som er ødelagt pga uaktsomhet, slurv eller med vilje må erstattes av leietaker.
 • Depositum på 4.500 kr via Vipps eller kontant som sikkerhet. Må medbringes ved henting.
 • Rettslige følger og skader på tredje person og dennes eiendom grunnet brudd på en eller flere av punktene over, er leietakers ansvar alene.
 • Vi minner om at hvis dere ikke kjøper baller gjennom oss, gjelder ikke garantier med utstyr som ikke virker.

Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.

Velkommen!