Utdrikningslag i Oslo

Gratulerer med det ærefulle oppdraget som brudens eller brudgommens forlover! Å arrangere et utdrikningslag i Oslo kan være utfordrende. La oss på Highjump Event hjelpe deg med å skape en overraskende og minneverdig dag.

Med nesten 400 utdrikningslag i sesongen, er vi en av de største leverandørene i Norge, med over 4,5 i rating på google Google review.

Skreddersydde aktiviteter

Vi mener alle utdrikningslag bør inneholde morsomme og utfordrende aktiviteter, som gjenspeiler hva utdrikningslaget går ut på – å ha det gøy! Våre aktiviteter passer like godt for både kvinnelige som mannlige deltakere.

Det mest populære valget for utdrikningslag er vår Kombo-pakke. Det lar utdrikningslaget prøve seg på både Archery tag og paintball. Dette er aktiviteter som setter i gang adrenalinet og feststemningen. Arrangementet varer i ca. 3 timer.

paintball med kanin jakt utdrikningslag
Utdrikningslag Oslo
Utdrikningslag med paintball
Mat og drikke til utdrikningslaget

Etter en spennende dag i våre fantastiske omgivelser, velger de fleste grupper å bestille vår populære grilltallerken. Maten serveres i vårt store partytelt. Her finner du også en bar hvor drikke av flere sorter kan kjøpes til hyggelige priser. Det er alltid god stemning i partyteltet!

Uavhengig av størrelsen på utdrikningslaget, vil vi servere mat og drikke etter deres preferanser.

Hvorfor stoppe her? Når kvelden kommer, kan dere holde festen gående. Kanskje det kommer flere venner av bruden eller brudgommen? For gjester som kommer langveis fra, eller om festen skal vare gjennom natten, kan vi tilby lavvoer med egne terrasser som egner seg utmerket for overnatting. Dermed er faktisk hele utdrikningslaget fullt organisert med aktiviteter, mat, drikke og et sted å overnatte.

Aktiviteter i Oslo
Utdrikningslag med Archery tag
Utdrikningslag
Aktivitetspark the Dome
Overnatting

Legg hele dagen – og natten – til våre vakre og naturskjønne fasiliteter. Bestill overnattingspakke til utdrikningslaget. Våre lavvoer er av typen 50-manns og har plass til opptil 20 sovende gjester. De er utstyrt med bar, kjøleskap, kaffetrakter, terrassegulv og har selvfølgelig en skikkelig koselig bålplass i midten.

I umiddelbar nærhet til lavvoområdet er det også store arealer for egne aktiviteter og ballspill. Det er også mulighet for bading og bordtennis ved Stensrudvannet som er 3 minutters gange.

Vi har 2 lavvoer som vi leier ut til overnatting. Skal utdrikningslaget være en lørdag i mai-juni, bør du være ute i god tid. Overnattingspakken inkluderer grillmat og dere må bestille en aktivitet i tillegg.

Lavvo overnatting utdrikningslag
Utdrikningslag gjennom natten
Mat til utdrikningslag
Stensrudtjern i Oslo
Tips til planlegging av utdrikningslag

Det er mye å huske på når utdrikningslag skal arrangeres. Vi hjelper deg med den største jobben, men her er en liste over ting du bør tenke på for at utdrikningslaget skal bli en suksess.

Her er våre mest nyttige utdrikningslags tips

  • Start tidlig! Utdrikningslaget bør holdes 2-6 uker før bryllupet. Det er viktig å sette datoen for utdrikningslaget så tidlig som mulig, ellers risikerer du at det blir fullbooket. Kontakt oss for å sjekke ledige datoer.
  • Brainstorming! – Samle deltakerne til et uformelt møte hvor alle kan bidra med ideer og tilbakemeldinger.
  • Delegering! – De fleste ønsker å kunne hjelpe til, og det gjør oppgaven din som ansvarlig for utdrikningslaget enklere.
  • Transport – Dersom enkelte ikke drikker alkohol, kan dette løse seg selv. Hvis ikke bør buss eller maxi-taxi bestilles i god tid.
  • Bestilling – Ikke bestill for mye stopp da det tar både tid og penger.
  • Agenda for dagen – Det kan være lurt å ha en plan for hva som skal skje time for time gjennom dagen. Skal de gifteklare vekkes om morgenen og bortføres til Highjump Event? Skal du gjøre noe annet tidligere på dagen før du tar turen til oss? Du kan for eksempel forberede quizspill til middag på Highjump Event.
  • Vær kreativ! Finn små overraskelser i løpet av dagen. Hva med å invitere en overraskelseskjenning, som dukker opp uanmeldt på paintballbanen, ugjenkjennelig med maske på?
Ekstra utfordring for bruden/brudgommen på paintballbanen

Har dere lyst til å gi bruden eller brudgommen en utfordring som får alle til å le? Da kan dere kle den heldige personen i en overdreven kanin- eller kyllingdrakt og gi dem litt ekstra oppmerksomhet under siste runde på paintballbanen.

I denne runden skal kaninen eller kyllingen løpe fra den ene siden av banen til den andre, mens de andre deltakerne skyter fargerike paintballs etter dem. Tenk deg synet av en hoppende kanin med ører som flagrer i vinden, eller en kylling som kakler mens den prøver å unngå treff! Kostnaden for å leie kostymet er 250 kr, og det må selvfølgelig vaskes etterpå. En morsom og minneverdig opplevelse som garantert vil få alle til å le!

Finn på noe gøy med bruden/brudgommen på Archery tag banen

Her kan dere la den som skal drikkes ut, løpe over hele banen mens de andre deltakerne skyter piler fra den ene langsiden. Alternativt kan dere la den utvalgte stå stille som en blink og prøve å unngå å bli truffet. Valget er deres – uansett blir det en morsom aktivitet som gir minner for livet!

Så, hva sier dere? Er dere klare for å gi bruden eller brudgommen en uforglemmelig opplevelse med et humoristisk preg? 🎯

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst, se «egenerklæring»

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker å spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår