Vinter-paintball

Fra november til april tilbyr vi vinter-paintball. En oppvarmet Lavvo er inkludert i denne pakken. Lavvoen er tilgjengelig fra dere kommer til dere skal dra. Gjennomgang av sikkerhet og regler for spill, skjer i lavvoen.

Kan man spille paintball hele året?

I vintersesongen bruker vi vinter-ball, som tåler temperaturer ned til -10 grader. Det er mange som tror at sommerball fryser til is når det blir kaldt ute, men dette er ikke tilfellet. Problemet med sommerball på høsten/vinteren, er at ballen sprekker når man skyter, slik at det spruter maling ut av løpet.

Markøren vi benytter er av merket EMEK fra planet eclipse. Dette er beste utleie-markøren for vinter paintball. Vi fyller tankene med trykkluft, som ikke påvirkes av temperaturen slik som Co2-Gas. Vi har belysning på banen, men vi anbefaler å spille på dagtid i dagslys.

Klær under spilling

Du får tildelt en camo-dress, men vi anbefaler å ha treningsklær under dressen. Kan være greit å ha med en ekstra genser. Man blir fort varm under spillingen, men da har man alltids muligheten til å ta av seg plagg under dressen. Hansker er også anbefalt, da det kan gjøre vondt å bli truffet på kalde hender.

Vinterpaintball
Vinterpaintball
Vinterpaintball i Oslo hos Highjump Event
lavvo til vinterpaintball
paintball smoke
spill paintball på kvelden
paintball splatt
baller til vinterpaintball
Bestilling

Velg antall deltagere, dato og tid. Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår