Paintball for skoler, idrettslag og foreninger

Vi i Highjump har reduserte priser på paintball for skoler, idrettslag, treningslag og foreninger. Ta med hele klubben eller klassen for en adrenalinfylt aktivitet.

Vi tilbyr ulike pakker, som inneholder alt du trenger. Til pakke 1 og 2 kan det være behov for ekstra baller, dersom dere er en «trigger happy» gjeng. Du trenger ikke forhåndsbestille ekstra baller, da dette kan kjøpes på stedet mens spillet pågår.

Paintball for skoler
Flere enn 25 deltakere?

Hvis dere er flere enn 25 personer, vil vi anbefale turnering der dere blir delt opp i 5 lag. Alle lag møter hverandre og de to beste lagene går videre til en finale. Grunnen til denne anbefalingen, er fordi det å spille for mange samtidig fort kan oppleves kaotisk. I tillegg til utstyr og dresser, er baller og en turneringsleder inkludert i denne pakken. Er dere under 25 deltakere kan denne pakken også bestilles, men det må betales for 25 personer.

Ha en avslutning/spising hos oss

Har dere med mat og drikke som dere vil kose dere med etter aktiviteten, stiller vi opp med bord og stoler i vårt partytelt. Det er mulig å låne grill, mot at kull og grillutstyr medbringes. Alternativt kan du bestille pizza hos en av pizzaleverandørene i området.

Sikkerhet paintball

Vi ønsker å minne om at alle besøkende til enhver tid må følge regler satt av oss, for å kunne spille. Dette er for å gjøre opplevelsen bra for alle som er med på aktiviteten. Ingen skal føle seg redde for at noen ikke følger regler og sikkerhet.

Større skoleklasser/klubber e.l, må ha med seg ansatte som holder kontroll på gjengen.

Highjump sine ansatte er der for å gi opplæring til gjennomføring av spill, på en sikker og trygg måte. Det er gruppe ansvarlige sitt ansvar å ta av personer, som ikke følger regler og sikkerhet. Dette er veldig viktig, slik at de som er med kan føle seg trygge og ha en god opplevelse. Gjør ikke de som er ansvarlig sin oppgave, og problemer oppstår, blir vi nødt til å avslutte spillet for sikkerhetsmessige årsaker.

Det er 4 sikkerhetsregler man skal huske på til en hver tid, når det skal spilles paintball hos oss.

Bruk alltid maske på paintballbanen (selv når runden er ferdig)

Sikre markøren (våpenet) med sikkerhetsknapp og sikkerhetsplugg, når du går av banen eller inn i sikkerhetssonen (safezone)

Sikkerhetsavstand er 5 meter. Det vil si at man ikke skal skyte nærmere enn 5 meter

Ha det gøy og respekter hverandre

Se paintball-sikkerhetsvideo

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring før de kan delta i parken. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring»

Barn under 18 år må ha godkjennelse hjemmefra. En sms/lapp fra mor/far holder.

Bestilling

Velg antall deltagere, dato, klokkeslett og festtelt om det ønskes . Er det ikke ledig tid den datoen du ønsker spille, kan du ta kontakt på 22 44 47 00, så skal vi prøve å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Det kan være vanskelig å vite nøyaktig antall deltakere ved bestilling. Via lenken du mottar både på e-post og tekstmelding kan du derfor fritt endre deltakere +/- inntil 7 dager før arrangementsdato. Etter det er bestillingen låst i systemet vårt. Vi tar betaling med kort på stedet.

Betingelser og generelle vilkår