Barnebursdag i Oslo

Highjump arrangerer barnebursdager gjennom hele året. I høysesongen mai – september, har vi reservert lørdag til utdrikningslag, som er vår største målgruppe. Søndag er satt av til bursdager, men det er også muligheter på torsdag og fredag ettermiddag. I lavsesongen arrangerer vi bursdagspaintball onsdag-søndag.

Uansett hvilken aktivitet du velger, er du alltid velkommen til å holde festen hos oss. Vi tilbyr langbord i et av våre partytelt. Dere har muligheten til å grille på en av våre griller, eller bestille pizza fra en av pizzaleverandørene i området. De fleste pizzaleverandører har levering, men i travle dager kan det være lettest å ta en 7-minutters biltur til Hauketo, og hente pizza hos Peppes eller Pizzabaronen. Vi har store griller hvor du kan grille pølser, burgere eller hva du måtte ønske å servere. Ta med eget kull og alt du trenger for å grille. Vi ordner med aktiviteten, bord, stoler og passende telt etter været.

Valg av aktivitet

Vi har 2 forskjellige valg når det kommer til aktivitet. Barnebursdags paintball  og bursdags Archery tag.

Barnebursdag med paintball fra 11 år
Archery tag barnebursdag
Trygg barnebursdag

Vi stiller høye krav til sikkerheten på våre aktiviteter. Vi har godt opplært personal og utstyr i topp kvalitet. Barnebursdag kan bestilles av foreldre/foresatte. Kravet fra vår side er at hver barnebursdag har minst èn voksen som kjenner barna og kan bidra med å holde aktiviteten sikker.

Egenerklæring

Alle våre besøkende over 18 år er pålagt å signere Highjump Event AS sin egenerklæring, før de kan delta i en av aktivitetene. Erklæringen fylles enkelt ut på vår hjemmeside før ankomst «egenerklæring». Barn under 18 år må ha godkjenning fra foresatte. Det holder med en håndskrevet lapp eller SMS som blir vist til instruktøren på stedet.

Dårlig vær

All aktivitet foregår utendørs og her er det klær etter været som gjelder. Det anbefales å ha treningstøy som er lett å løpe i, samt. gode sko med godt mønster, dersom det blir glatt. På paintballen får dere tildelt camodresser. Malingen fra paintballen kan passere gjennom dressen, men malingen er vannbasert og går bort i vask. Det anbefales å ha med skift, om det regner. Videre vil fortsettelsen av bursdagsfeiringen foregå under tak, selvfølgelig.

Invitasjoner

Last gjerne ned invitasjoner og send dem ut til deltakerne. Her kan du fylle inn dato, klokkeslett og adressen er lagt med i invitasjonen.