+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Paintball-utleie

I tillegg til å skreddersy paintball-spill og paintball-baner til mange typer events tilbyr vi også utleie av paintball-utstyr. Paintball-utleie

Ta med paintball-utstyret til hytta

Hos Highjump kan du leie alt du trenger for en action-fylt tur til hytta eller andre egnede områder. Paintball utleie inkluderer markører, beskyttelsesmasker og kamuflasjedresser. Dessuten kan du kjøpe med paintball-kuler, røykgranater og håndgranater med skikkelig smell i.

Vi garanterer de rimeligste prisene i Oslo-området!

Priser for paintball-utleie

Vår weekend-pakke koster kun kr.295.- per person og består av:

  • Leie fra fredag til søndag/mandag
  • Markører/gevær
  • Beskyttelsesmasker
  • Luft

Paintball-kuler kjøpes i esker med 2000 stk for kr.650.- per eske. Vi gjør oppmerksom på at prisene gjelder for grupper på 8 personer eller mer.

Paintball-utleieKvalitetsutstyr

Kun det beste utstyret er godt nok for paintball-utleie. Vi har valgt å bruke Tippmann 98-markører. Disse er like pålitelige i all slags vær. Dette våpenet er svært populært både blant nybegynnere og veteraner.

Designet på Tippmann 98 er enkelt og lett gjenkjennelig. Brukervennlighet og holdbarhet er satt i fokus. Man kan for eksempel raskt og lettvint løsne kulemateren for rengjøring av geværet under spillet.

Maskene er av merket JT, og solide og enkle å rengjøre. De blir selvfølgelig desinfisert mellom hver utleie. Det samme gjelder kamuflasjedressene.

Paintballkulene er de mest stabile vi har prøvd hittil. Hver ball følger en lineær linje i den retningen du sikter. Malingen er selvsagt vannbasert, slik at det er ukomplisert å vaske bort eventuelt fargesøl på klærne.

Tips for en vellykket paintball-helg

Vår paintball-utleie-pakke inneholder alt du trenger for å gjennomføre en spenningsfylt paintball-weekend. Samtidig er det enkelte ting vi vil anbefale for at spillet skal gå som smurt:

  • Hansker Det kan være greit å beskytte hendene litt ekstra i kampens hete.
  • Beholder for ekstra baller Bruk en rumpetaske eller noe lignende for å bringe med deg ammunisjon.
  • Klut Ta med en liten klut eller svamp for rengjøring av geværet i tilfelle en malingskule går i stykker

Ta kontakt for paintball-utleie

Du kan nå oss på telefon +47 22 44 47 00 eller via vårt kontaktskjema.