Spill paintball sentralt i Oslo området

Ta med gjengen på paintball et steinkast unna Oslo`s sentrums kjerne. Vi tilbyr 3 paintball baner på hele 8000 m2 for 6 – 200 personer.

Paintball Oslo er den perfekte aktiviteten for dere som vil oppleve et adrenalinkick, samtidig som dere har det utrolig gøy. Paintball Oslo er en aktivitet for alle, uansett alder. Man trenger ingen erfaring for å spille. Vi stiller med det du måtte trenge av utstyr og egen instruktør som viser dere rundt på området, og gjennomfører nødvendig opplæring.

Hvor ligger Highjump Event paintball Oslo?

Highjump Event befinner seg midt i den vakre naturen ved Stensrudvannet (Grønmo), en kort kjøretur fra Oslo sentrum, eller ca. 20 minutter med buss fra Oslo bussterminal (Rute 550). Mer informasjon om busstider ruter.no.

Paintball er en aktivitet som passer for menn og kvinner i alle aldre. Bestill nå!

Vi har hele tre paintball-baner tilgjengelig for deg som vil spille paintball i hovedstaden. Våre paintballbaner dekker et område på over 8000 kvadratmeter, så det er nok plass til å leke seg på. Vi har en stor åpen militærbane, en skogsbane med « capture The Hill opplegg « og en close encounter bane for en intensiv opplevelse.

Er det muligheter for skreddersydd opplegg med paintball?

Vi skreddersyr, med glede, ethvert paintball-arrangement slik dere måtte ønske. Vårt fokus er å skape en minneverdig opplevelse for våre deltakere, og dette gjør vi gjennom skreddersydde scenarier etter ditt ønske. Alt for å tilføre det lille ekstra til firmafesten, utdrikningslaget eller bursdagen. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Vi anbefaler grupper på minimum 6 personer. Vi har ingen øvre grense på antall deltakere, men for arrangementer med flere enn 25 deltakere lager vi turneringer. Vi gjennomfører til enhver tid store paintballturneringer med mellom 100-200 personer fordelt på våre tre baner. Det blir da tilrettelagt for gruppespill og finaler.

Vi benytter trykkluft fremfor C02-gass i våre markører, så man trenger ikke bekymre seg for blåmerker.

Tidligere har vi blant annet gjennomført arrangementer for store bedrifter som Statoil, Nordea, DnB, TV2, Coca Cola og mange fler.

Hvilke ulike paintballpakker finnes det?

Vi har tre meget populære standardpakker. Paintballkuler er ikke inkludert i pakke 1 og pakke 2, men kommer i tillegg.

PAINTBALL PAKKE 2

495 kr
 • 2,5 timer (2 timer effektiv spilletid) 1
 • Garantert egen bane
 • Markør/Gevær
 • Instruktør
 • Kamuflasjedress
 • Maske
 • Ubegrenset påfyll av luft

PAINTBALL PAKKE 1

345 Kr
 • 1,5 timer (1 time effektiv spilletid)
 • Garantert egen bane
 • Markør/Gevær
 • Instruktør
 • Kamuflasjedress
 • Maske
 • Ubegrenset påfyll av luft

PAINTBALL TURNERING

595 Kr
 • 2 – 3 timer
 • Minimum 25 betalende
 • Markør/Gevær
 • Instruktør + turneringsleder
 • Kamuflasjedress
 • Maske
 • Inkl baller + luft til turneringspill

Vi gjør dere oppmerksom på at baller kommer i tillegg. Disse kan betales etter spillet, slik at man kun betaler for faktisk forbruk. Prisen for en eske med 2000 baller koster 995 kr, og poser med 500 baller koster 275 kr.  

Ta kontakt for mer informasjon om booking av våre pakketilbud. Ring oss gjerne på 22 44 47 00.

Hva koster paintball kuler?

Alle grupper er forskjellige, men erfaringsmessig ligger gjennomsnittlig bruk på 300-500 baller per person. Esker med 2000 baller koster 995 kr mens poser med 500 stk koster 275 kr. Det er ikke nødvendig å bestille paintball-baller på forhånd. Vi har alltid et stort lager tilgjengelig, og kan forsyne grupper med ammunisjon fortløpende.

Paintball sikkerhet
Ansatta i Highjump Event
Røykbomb på paintballbane

Finnes det andre typer rabatter – studentrabatter?

Er du student og sliter med penger? Da får du studentrabatt hos Highjump Event. Paintball er den perfekte aktivitet for å få ut litt frustrasjon og lette på hverdagsstresset. Fra april til september tilbyr vi studentrabatt på paintball fra mandag-fredag, da koster det bare 250,-. Les mer om vår studentrabatt her.

Highjump Event Paintballklubb

Har dere eget utstyr og vil spille ofte? Da kan dere bli medlemmer i Highjump Event`s paintballklubb. Spill så mye paintball dere vil, hele året, på våre paintball-baner. Som medlemmer får dere i tillegg mulighet til å kjøpe rabatterte paintball-kuler og ha turneringer med andre medlemmer.

Hvordan booker jeg?

I høysesongen (mai-september) anbefaler vi at alle arrangementer bookes ca 1-2 uker i forveien for å sikre seg plass. For å gjennomføre booking av paintball må du fylle ut vårt bookingskjema. Ta gjerne en telefon til oss på 22 44 47 00 før du fyller ut bookingskjemaet, så vi får sett hvilke datoer og klokkeslett som er ledige.

Paintball jenter i skogen
Paintball kanin jakt
Paintball Oslo utlevering av paintball utstyr
Paintball damer i camodresser

High Jump Event

Not a bad place for paintball. The track used wasn't optimal for playing capture the flag, though. Too narrow arena with the logical place to put the flag too exposed to fire from most directions and with a good protected shooting nest right next to it useable for only one team.
I recomend.
Super place to play paintball with many people, doesn't hurt so much and the price is 280 NOK + 50 øre every ball shot.
Great fun, great people!
We went here on a bachelor party to play some paintball a few weeks ago. Great staff who explains rules and equipment and demonstrates the gear.
The course was intense and fun! A must go if you are a fan of paintball.