+47 2244 4700
Felt som er merket med * må fylles ut.

Utdrikningslag

Gratulerer med det ærefulle oppdraget som bruden eller brudgommens forlover! Å arrangere et utdrikningslag kan være krevende, la Highjump Event hjelpe deg med å skape en overraskende og minneverdig dag.
Utdrikningslag

Highjump Event holder til like utenfor Oslo sentrum.
Vi har lang erfaring med arrangering av utdrikningslag. Vi skreddersyr et opplegg som passer for deg og din gruppe, enten om du ønsker en kort visitt eller aktiviteter som varer hele dagen.

Skreddersydde aktiviteter

Vi mener alle utdrikningslag burde inneholde gøye og utfordrende aktiviteter, som reflekterer hva utdrikningslaget handler om – å ha det gøy. Våre aktiviteter passer like godt for kvinnelige og mannlige deltakere. Noen øvelser er mer fysisk krevende enn andre, men vi tilpasser aktivitetene til hver enkelt gruppe slik at alle kan delta.

Det mest populære valget for utdrikningslag er vår Combo-pakke. Den er rimelig og lar utdrikningslaget prøve seg på både taubaneklatring og paintball. Dette er aktiviteter som får adrenalinet til å bruse fritt i tre timer, og skjerper appetitten betraktelig før grillmaten serveres.

For den litt mer rolige gruppen har vi aktiviteter i form av 5-kamp, 7-kamp og 10-kamp for dem som foretrekker det. Dette kan være en ulike aktiviteter som rebusløp, sekkeløp, kassestabling og luftgevær. Vi setter opp de ulike aktivitetene etter dine ønsker og behov.

Ta kontakt for mer informasjon om våre pakketilbud. Ring oss gjerne på +47 22 44 47 00.

 

UtdrikningslagMat og drikke til utdrikningslaget

Etter en spennende dag i våre fantastiske omgivelser, er det på tide å trekke bort i en av våre herlige fasiliteter og partytelt. Her serveres det nydelig mat og drikke, som smaker ekstra godt etter en innholdsrik dag. Vi sørger for at baren er fylt opp av det dere måtte trenge, til en hyggelig pris.

Uansett størrelse på utdrikningslaget vil vi servere mat og drikke etter deres preferanser.

Hvorfor stoppe her? Når kvelden kommer kan vi avholde fest. Kanskje kommer det flere venner av bruden eller brudgommen? For gjester som kommer langveis fra, eller om festen skal vare utover natten kan vi tilby tre lavvoer med egne terrasser som egner seg utmerket for overnatting.

Dermed er faktisk hele utdrikningslaget ferdig organisert med aktiviteter, mat, drikke og et sted å tilbringe natten.

Overnatting

Legg hele dagen – og natten – til Highjumps naturskjønne område. Vi har tre lavvoer med egne terrasser som egner seg utmerket for overnatting. Dermed er faktisk hele utdrikningslaget ferdig organisert med aktiviteter, mat, drikke og et sted å tilbringe natten.

Tips til planlegging av utdrikningslag

Det er mye å huske på når utdrikningslag skal arrangeres. Vi hjelper deg med den største jobben, men her er en liste over ting som er lurt å tenke på for at utdrikningslaget skal bli en suksess.

Her er våre nyttigste utdrikningslag-tips:

  1. Start tidlig! UtdrikningslagUtdrikningslaget bør være 1-5 uker før bryllupet. Jo tidligere du finner ut hvem som har anledning til å komme når, og hvilke dager som er ledige hos Highjump, desto bedre er det.
  2. Idémyldring Samle deltakerne for et uformelt møte hvor alle kan bidra med idéer og tilbakemeldinger.
  3. Delegering De fleste ønsker å kunne hjelpe til, og det letter din bør som arrangementsansvarlig.
  4. Transport Dersom enkelte ikke drikker alkohol kan dette løse seg selv. Hvis det ikke er sjåfører tilgjengelig må limousine eller minibuss bestilles.
  5. Agenda for dagen Det kan være aktuelt med en plan om hva som skal skje time for time hele dagen. Skal den gifteklare vekkes om morgenen og bortføres til Highjump? Skal dere gjøre noe annet tidligere på dagen før dere tar turen til oss? Dere kan for eksempel forberede spørreleker for middagen hos Highjump.
  6. Vær kreativ! Finn på små overraskelser gjennom hele dagen. Hva med å invitere en gammel bekjent som dukker uanmeldt opp på paintball-banen, ugjenkjennelig med maske på?

Kontakt oss om utdrikningslag

Utdrikningslaget er et minne for livet. Send oss en e-post eller ring oss på +47 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan hjelpe til med å arrangere tidenes beste utdrikningslag.