UTDRIKNINGSLAG

Utdrikningslag i Oslo

Gratulerer med det ærefulle oppdraget som brudens eller brudgommens forlover! Å arrangere et utdrikningslag kan være krevende. La oss på Highjump Event hjelpe deg med å skape en overraskende og minneverdig dag. Highjump Event holder til like utenfor Oslo sentrum. Vi har lang erfaring med å arrangere utdrikningslag. Vi skreddersyr et opplegg som passer for deg og din gruppe, enten om du ønsker en kort visitt eller aktiviteter som varer hele dagen.

Skreddersydde aktiviteter

Vi mener alle utdrikningslag burde inneholde gøye og utfordrende aktiviteter, som reflekterer hva utdrikningslaget handler om – å ha det gøy. Våre aktiviteter passer like godt for kvinnelige og mannlige deltakere. Noen øvelser er mer fysisk krevende enn andre, men vi tilpasser aktivitetene til hver enkelt gruppe slik at alle kan delta.

Det mest populære valget for utdrikningslag er vår Combo-pakke. Den lar utdrikningslaget prøve seg på både taubaneklatring og paintball. Dette er aktiviteter som får i gang adrenalinet og feststemningen. Aktivitetene varer i ca 3 timer.

For den litt mer rolige gruppen vil 5-kamp, 7-kamp eller 10-kamp være et godt alternativ. Øvelsene kan bestå av for eksempel blindgang, rebusløp, kassestabling og Luftgevær. Vi setter opp de ulike aktivitetene etter dine ønsker og behov.

Ta kontakt for mer informasjon om våre pakketilbud. Ring oss gjerne på  22 44 47 00.

Utdrikningslag Oslo med paintball
Utdrikningslag i Oslo med klatrepark

Mat og drikke til utdrikningslaget

Etter en spennende dag i våre fantastiske omgivelser, velger de fleste gruppene å bestille vår populære grilltallerken. Den serveres i vårt store partytelt. Her har vi en fullt utstyrt bar med alt dere måtte ønske av drikke, til hyggelige priser. Her blir det god stemning.

Uansett størrelse på utdrikningslaget vil vi servere mat og drikke etter deres preferanser.

Hvorfor stoppe her? Når kvelden kommer kan vi avholde fest. Kanskje kommer det flere venner av bruden eller brudgommen? For gjester som kommer langveis fra, eller om festen skal vare utover natten kan vi tilby tre lavvoer med egne terrasser som egner seg utmerket for overnatting. Dermed er faktisk hele utdrikningslaget ferdig organisert med aktiviteter, mat, drikke og et sted å tilbringe natten.

Utdrikningslag med 5-kamp
Utdrikningslag jenter
Utdrikningslag kostyme
Utdrikningslag Oslo
Utdrikningslag klatrepark

Overnatting

Legg hele dagen – og natten – til våre flotte og naturskjønne fasiliteter. Vi har tre lavvoer med egne terrasser som egner seg utmerket for overnatting. Dermed er faktisk hele utdrikningslaget ferdig organisert med aktiviteter, mat, drikke og et sted å tilbringe natten.

Nyt et kveldsbad eller morgenbad i Stensrudvannet, kun 200 meter nedenfor parken vår.

Lavvo overnatting utdrikningslag
Utdrikningslag bål
Utdrikningslag grillmat
Stensrudtjern utdrikningslag

Tips til planlegging av utdrikningslag

Det er mye å huske på når utdrikningslag skal arrangeres. Vi hjelper deg med den største jobben, men her er en liste over ting som er lurt å tenke på for at utdrikningslaget skal bli en suksess.

Her er våre nyttigste utdrikningslag-tips:

  • Start tidlig! Utdrikningslaget bør gjennomføres 2-6 uker før bryllupet. Det er viktig å fastsette dato for utdrikningslaget så tidlig som mulig, ellers risikerer dere at det vil være fullbooket. Kontakt oss på Highjump Event for å sjekke ledige datoer.
  • Idémyldring Samle deltakerne for et uformelt møte hvor alle kan bidra med idéer og tilbakemeldinger.
  • Delegering De fleste ønsker å kunne hjelpe til, og det letter din oppgave som ansvarlig for utdrikningslaget.
  • Transport Dersom enkelte ikke drikker alkohol kan dette løse seg selv. Hvis det ikke er sjåfører tilgjengelig kan limousine eller minibuss bestilles.
  • Agenda for dagen Det kan være aktuelt med en plan om hva som skal skje time for time hele dagen. Skal den gifteklare vekkes om morgenen og bortføres til Highjump Event? Skal dere gjøre noe annet tidligere på dagen før dere tar turen til oss? Dere kan for eksempel forberede spørreleker før middagen hos Highjump Event.
  • Vær kreativ! Finn på små overraskelser gjennom hele dagen. Hva med å invitere en gammel bekjent som dukker opp uanmeldt på paintball-banen, ugjenkjennelig med maske på?

Kontakt oss om utdrikningslag

Utdrikningslaget er et minne for livet. Send oss en e-post eller ring oss på 22 44 47 00 for en prat om hvordan vi kan hjelpe til med arrangere tidenes beste utdrikningslag.